Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Circulație deviată pe Aleea Ștrandului

De ieri,

Circulație deviată pe Aleea Ștrandului

Comisia de circulație a aprobat la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea firmei S.C. Gauss Topo S.R.L. cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, joi, 27 aprilie 2017, în vederea efectuării lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic.

Astfel, pe tronsonul între Str. Gen. H.M Berthelot și Str. I. C Brătianu se va devia circulația pe o rută ocolitoare în jurul Parcului I. C. Brătianu,  pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare și pentru evitarea incidentelor cu participanții la trafic.
Din cauza acestor lucrări, Oradea Transport Local face modificări pe linia de autobuz 15, unde în această perioadă se va circula cu un autobuz de capacitate mică, astfel încât finalizarea lucrărilor să nu fie întârziată de întreruperi pentru a facilita tranzitarea zonei de autobuze de capacitate mare. Totodată, dacă va fi nevoie, traseul autobuzului va fi deviat prin dreptul Hotelului Elite.
Lucrările de asfaltare fac parte din cadrul lucrărilor de amenajare a unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare la aquapark, începute de către administrația locală la finalul anului trecut.
Primăria Oradea își cere scuze pentru inconvenientele create conducătorilor auto. (B.P.)

Trimite email

vineri, 21 februarie 2020