Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Deona Roman a câștigat trofeul festivalului Kharisma

Astă-seară, la Filarmonica de Stat din Oradea

Deona Roman a câștigat trofeul festivalului Kharisma

Trofeul celei de-a II-a ediții a Concursului Național de Interpretare Vocală Kharisma de la Oradea a fost cucerit de Deona Roman (Armonia Music Cluj-Napoca, profesor Rada Stan).

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, Asociația Culturală Kharisma, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor și Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, a organizat cea de-a II-a ediție a Concursului Național de Interpretare Vocală Kharisma.
După o preselecție locală, în concurs au participat 187 de copii și tineri, la 12 categorii de vârstă, concurenți din 10 județe: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Bihor, Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara și Mureș.
,,Toată lumea e OK!"
Așa au cântat, s-au exprimat vocal în cor și au dansat copiii din grupul doamnei profesor Dana Oprescu, dorind să înlăture emoțiile tuturor, concurenți, profesori și părinți, înaintea festivității de premiere.
,,A cânta cu dorința de a dărui oamenilor emoții!"
La fel a procedat și Alexandra Ușurelu, care a dorit să le inducă tuturor o stare de bine, de liniște sufletească.
,,Eu cred mai important decât a cânta perfect și a primi aprecierea și recunoașterea oamenilor  este a cânta cu dorința de a dărui oamenilor emoții. Eu asta încerc de fiecare dată când urc pe scenă și sper să simțiți asta pentru că am venit cu tot sufletul să vă dăruiesc o parte din sufletul meu", a spus Alexandra Ușurelu, în deschiderea festivității de premiere.
,,Acesta e sufletul meu... curge peste oameni mereu... Vreau să dau mai mult decât pot să cer. Așa sunt eu! (Spun versurile cântecului) Apoi ne-a invitat ,,să facem o călătorie în doi, în seara aceasta, eu și voi; acolo unde există liniște și nu există nicio concurență". În al treilea rând, Alexandra ne-a îndemnat să zâmbim, și să dăruim un zâmbet oamenilor de lângă noi. ,,Unul dintre cele mai frumoase gesturi este un zâmbet, cu care oamenii pot face minuni pentru oamenii de lângă ei. Dragi copii, vă felicit pentru curajul de a vă arăta emoțiile în fața oamenilor!"
,,Arta muzicii e atât de frumoasă, dar grea!
Acești copii sunt cu toții premianți, cei mai buni și foarte buni din cei buni, a apreciat doamna conf. univ. dr. Zorica Pitic, membru al juriului. Depinde de fiecare cum reușește să-și stăpânească emoțiile în momentele decisive, pe scenă, în fața juriului, a colegilor, profesorilor și părinților; unii o fac mai bine, alții sunt dominați de emoții și nu pot da pe moment tot ceea ce pot și de ce sunt în stare din punct de vedere vocal..."
Câștigătoarea TROFEULUI KHARISMA 2017 este ROMAN DEONA, 12 ani, de la Asociația Culturală ,,Armonia" din Cluj-Napoca, pregătită de doamna profesor Rada Stan.
Deona este din Dej, fiind elevă a Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu" (din Dej).
,,Am mai participat și la alte concursuri, inclusiv la Oradea, organizate de Vivere. Am câștigat mențiuni și premii, dar acesta este primul meu trofeu", ne-a declarat Deona, la coborârea de pe scenă, îmbujorată și incandescentă, după interpretarea din gală.
Dana Oprescu & Ovidiu Dan
 
Câștigătorii trofeelor Kharisma pe categorii de vârstă
 
TROFEUL CATEGORIEI 4-5 ANI
NAGY ANTONIA,  ASOCIATIA CLASSUS ART PROMOTION CLUJ- NAPOCA
 
TROFEUL CATEGORIEI 6-7 ANI
MARE ANTONIA, PS ACADEMY, Baia Mare
 
TROFEUL CATEGORIEI 8 ANI
SARBU MARIA ANTONIA,  PALATUL COPIILOR ARAD
 
TROFEUL CATEGORIEI 9 ANI
FLORESCU ALEXIA , INSIEME MUSIC SCHOOL, Baia Mare
 
TROFEUL CATEGORIEI 10 ANI
VELKER GIULIA DENISA-, INSIEME MUSIC SCHOOL, Baia Mare
 
TROFEUL CATEGORIEI 11 ANI
MOLNAR ALEXIA , MEDA MUSIC ORADEA
 
TROFEUL CATEGORIEI 12 ANI
SORLEA IULIA , ARMONIA MUSIC CLUJ-NAPOCA
 
TROFEUL CATEGORIEI 13 ANI
CHIS MARIA IOANA ,MEDA MUSIC ORADEA
 
TROFEUL CATEGORIEI 14-15 ANI
IOVI MARCELA MELANIA  , PALATUL COPIIOR ARAD
 
TROFEUL CATEGORIEI 16-17 ANI
CRISTEA ALEXANDRU ANTONIUS , MEDA MUSIC ORADEA
 
TROFEUL CATEGORIEI 18-22 ANI
BRUMAR IOANA MIHAELA , INSIEME MUSIC SCHOO, Baia Mare
 
TROFEUL SECTIUNII GRUPURI
STARS ,  SCOALA STAR GROUP ORADEA
 
TROFEUL KHARISMA
ROMAN DEONA, ASOCIATIA ARMONIA MUSIC CLUJ -NAPOCA
Pentru mai multe poze (81 de poze), accesați Galeria foto: Deona Roman a câștigat trofeul festivalului Kharisma.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 17 februarie 2020