Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Nimeni nu se plictiseşte

În vacanţă,

Nimeni nu se plictiseşte

Administraţia Socială Comunitară Oradea derulează în perioada aprilie - iunie 2017 programul„ Şcoală după şcoală", pentru a veni în sprijinul familiilor cu o situaţie financiară precară din centrele de cazare temporară şi în special pentru îmbunătăţirea rezultatelor şcolare ale copiilor care provin din aceste familii.

În cadrul programului se asigură copiilor activităţi de efectuare a temelor, meditaţii pentru cei care urmează să susţină examenul de capacitate şi o masă caldă pe zi.
Pe perioada vacanţei şcolare, copiii au lăsat temele de o parte şi s-au bucurat de o serie de activităţi menite să îi înveselească.
Astfel, voluntarii de la S.C.Celestica SRL, au reprodus atmosfera specifică cinematografului, copiii delectându-se cu filme de desene animate, într-un cadru familial, vizionând desenele preferate pe un  ecran imens.
Sala de teme s-a transformat, pentru o zi, în atelier de confecţionare a unor tablouri pe şerveţele, în alta, în laborator, micii cercetători păşind în lumea magică a chimiei şi a experimentelor.
Pentru stimularea inteligenţei, creativităţii şi îndemânării, copiilor li s-a pregătit un spectacol interactiv, cu buclucaşul clovn, a cărui bucurie este să aducă copiilor o serie de jocuri distractive, le-a pictat feţele în diferite personaje îndrăgite şi au făcut baloane de săpun care pot anima un întreg loc de joacă în orice anotimp.
În ultima zi de vacanţă, ,,atelierul de gătit" i-a entuziasmat pe copii, aceştia pătrunzând în lumea culinară, învăţând să prepare mâncarea şi aflând rolul alimentelor pentru sănătatea lor. Au învăţat să asambleze un tort si să pregătească salamul de biscuiţi.
Mulţumim pe această cale voluntarilor şi sponsorilor care fac posibilă continuarea acestui proiect.
Consuella Govor
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Nimeni nu se plictiseşte.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 8 august 2020