Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Surpriza agoriștilor pentru Mattia și Loren

Contraste ale vieții

Surpriza agoriștilor pentru Mattia și Loren

Joi, 11 mai 2017, cadrele didactice și elevii agoriști au organizat o petrecere-surpriză pentru frații Mattia și Loren Cârlescu.

Cei care, datorită locului de muncă al părinților, sunt nevoiți să-și scurteze șederea în țară și la școala noastră.
Sub pretextul unor ,,discuții personale", părinții au fost chemați la școală, nebănuind ceea ce urma să se întâmple: surpriza de rămas bun.
Primele reacții ale mamei și ale tatălui au fost impresionarea până la lacrimi și mulțumiri pentru atenția specială pe care le-am oferit-o copiilor, pentru gândurile emoționante exprimate de d-na înv. Sabău Alexandra, protectoarea lui Mattia, din clasa pregătitoare, respectiv de d-na prof. Pașca Laura, dirigintele lui Loren, din clasa a V-a, precum și mulțumiri adresate d-nei Alina Manolescu, managerul școlii, care i-a sprijinit și primit cu mare drag în această echipă sufletistă.
După momentele de emoție, îmbrățișări și lacrimi, spre bucuria copiilor, s-a dat startul la savurat tort și șampanie pentru copii, toată lumea fiind mulțumită, dar cu regrete pentru despărțirea de colegii lor italieni, care de mâine vor porni spre Italia.
Auguri, Mattia și Loren!!!
Vă îmbrățișăm și vă dorim mult succes!
Agoriștii... mai mari și mai mici
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Surpriza agoriștilor pentru Mattia și Loren.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019