Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Se închide circulația auto în Piața Unirii cu ocazia Street Food Festival

De miercuri, 17 mai,

Se închide circulația auto în Piața Unirii cu ocazia Street Food Festival

Primăria Oradea anunță că din data de 17 mai, ora 8.30 și până în data de 22 mai, ora 12.00 se va închide circulația auto în Piața Unirii, de la intersecția Piața Unirii cu Str. Primăriei (după liniile de tramvai) și până la Str. Iuliu Maniu, în vederea desfășurării evenimentului Street Food Festival Oradea.

Street Food Festival Oradea se va întinde pe parcursul a patru zile. Evenimentul se va deschide publicului pe data de 18 mai și se va încheia duminică, 21 mai. Închiderea circulației cu o zi înainte de debutul festivalului este necesară pentru montarea standurilor, urmând ca acestea să fie demontate după închiderea festivalului.
Spre deosebire de anul trecut, la ediția organizată anul acesta, numărul standurilor cu mâncare va fi cu 60% mai mare. Pe lângă mâncare, orădenii se vor putea bucura de spectacolele organizate în fiecare seară în Piața Unirii.
Totodată, lângă statuia lui Mihai Viteazul se va amenaja o zonă specială cu ateliere de creație și diverse activități distractive pentru cei mici.
Ca element de noutate, organizatorii Street Food Festival au pregătit mai multe standuri cu produse handmade, produse naturale făcute în casă. (B.P.)

Trimite email

joi, 20 februarie 2020