Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Street Food Festival” şi pentru oamenii străzii

40 de porții de mâncare

„Street Food Festival” şi pentru oamenii străzii

Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe Str.Gutenberg Nr.8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet mare, pe perioada festivalului ,,Street Food Festival Oradea" câte o porţie din minunatele bucate, pline de savoare, pregătite la festival.

Astfel, în perioada 18-21 mai 2017, au fost împărţite 40 de porţii de mâncare, mulţumită orădenilor, care pe lângă meniul cumpărat, au achitat încă un meniu pentru oamenii fără adăpost, în baza unui protocol încheiat între ASCO şi organizatorii festivalului.
Street Food Festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, este primul festival de mâncare stradală din România, care oferă o experiență culinară unică și multiculturală și care reușeşte să încânte papilele gustative ale multor gurmanzi din întreaga țară.
Pe lângă componenţa culinară specială care a încântat oraşul nostru în această perioadă, ,,Street Food Festival" are în desfăşurarea evenimentelor o componentă socială, această ediţie îndreptându-se spre oamenii fără adăpost din Oradea.
În acest sens dorim să mulţumim orădenilor care au donat şi ,,Street Food Festival" pentru iniţiativa campaniei sale.
Consuella Govor
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Street Food Festival” şi pentru oamenii străzii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020