Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Protejăm natura și resursele naturale!

Lucrări din materiale refolosibile

Protejăm natura și resursele naturale!

Elevii clasei I B, de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna", sub îndrumarea doamnei învățătoare Sabău Doina, au expus conform Acordului de parteneriat cu Școala din Macedonia, lucrări confecționate de ei, din materiale reciclabile.

Fiecare a fost ingenios și a încercat să confecționeze o lucrare originală...
Priviți ce a ieșit!
,,Copiii au o mie de feluri de a se juca, a gândi,  a minuna, de a iubi, de a se bucura, de a cânta și de a înțelege... O mie de lumi de inventat, o mie de lumi de visat...". (Laris Malaguzzi)
Iulia Bodea și Ana Burescu se întrec în realizarea unei machete care ilustrează imaginea frumoasă a unei păduri - Pădurea veselă! Alexandra Meza ne prezintă o machetă de care este foarte mândră și la care a lucrat câteva zile, folosind carton, hârtie glace, lipici, cofraje de ouă, jucării și alte materiale refolosibile. Eleva Baciu Anda, printr-un afiș care reprezintă Terra - Planeta Albastră văzută prin ochi de copil adresează un îndemn: Salvați natura!
Participarea noastră la proiectul Eco-Școala ne-a mobilizat și ne-a făcut mai conștienți de nevoia de a proteja natura și resursele naturale. Am realizat, pe echipe, afișe prin care copiii și-au pus în practică dorințele și imaginația.
Doina Sabău
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Protejăm natura și resursele naturale!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019