Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ansamblul folcloric “Opincuța” din Chișinău ar fi încântat să ne colinde!

Pentru împlinirea unui vis

Ansamblul folcloric “Opincuța” din Chișinău ar fi încântat să ne colinde!

Acest mesaj vine din partea conducătoarei ansamblului folcloric "Opincuța", de la Liceul Teoretic "Ion Creangă" din Chișinau (Republica Moldova), ansamblu laureat a numeroase festivaluri de folclor, naționale (din Republica Moldova și România), dar și internaționale: Bulgaria, Macedonia, Bielarus, Ucraina, Lituania, Polonia, Cehia, Olanda și Germania.

Informații despre ansamblul folcloric “Opincuța”, din Chișinău, puteți găsi și pe site: opincuta.ucoz.org ioncreanga.starnet.md/media/opincuta.html
Avem un vis măreț!
Și credem că-l putem realiza numai dacă ne ajutați și dumneavoastră.
Am vrea să venim în București cu un grup de copii (20 de persoane:17 copii și trei adulți), membri ai ansamblului nostru, în perioada Sfintelor Sărbatori de iarnă (15 - 22 decembrie 2008) pentru a susține spectacole de colinde, dar și alte obiceiuri de iarnă pentru autoritățile orașului, diverse firme, dar și să participăm la un festival al obiceiurilor de iarnă prin zona dumneavoastră (dacă aveți). Ne-ar plăcea să colindăm în biserici, pentru a aduce în sufletele creștinilor melosul colindelor basarabene. Am dori să mergem și la radioul local (televiziune), dar și la simpli muncitori din fabrici, întreprinderi, firme.... Întrebarea este dacă ne-ați putea organiza un asemenea program și, de asemenea, să ne oferiți cazare și masă pe perioada sejurului. Dacă răspunsul dumneavoastră va fi afirmativ, ulterior va trebui să ne trimiteți și o invitație oficială, ca să mă pot ocupa de problema vizelor.
Avem marea speranță că ne veți ajuta în realizarea acestui vis măreț.
Vă urăm sănătate multă și realizări nenumărate!
Vă mulțumim anticipat pentru gestul dumneavoastră mărinimos.
Vă rog tare mult să răspundeți la mesajul nostru.
Aștept vești prin e-mail sau la numărul de telefon: 00 373 22 453445 sau 00 373 69070539.
Să ne ajute Dumnezeu să ne împlinim toate gândurile bune și frumoase!
Maria LUPU

Trimite email

miercuri, 5 august 2020