Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul” - locul I la concursul culinar organizat în cadrul festivalului ,,Primăvara din grădină”

Sâmbătă, la Cetate

Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul” - locul I la concursul culinar organizat în cadrul festivalului ,,Primăvara din grădină”

Sâmbătă, 27.05.2017, în cadrul festivalului ,,Primăvara din grădină", organizat de Consiliul Județean Bihor, alături de Asociația pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare Crișana, Primăria Municipiului Oradea, Cetatea Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, a avut loc concursul culinar între licee, urmat de prepararea unei salate gigant din ingrediente puse la dispoziție de producătorii bihoreni participanți la festival.

Opt echipe de elevi de la liceele și colegiile din judeţ care au în oferta educațională profilul Alimentație s-au întrecut în pregătirea mai multor salate de legume şi fructe. Elevii au fost jurizaţi de membrii Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, care s-au declarat plăcut surprinşi de bunătăţile pregătite. ,,Am fost plăcut surprins să văd ce au pregătit şi au prezentat elevii care au participat la concurs. De asemenea, îi felicit pe toţi profesorii coordonatori pentru implicarea de care dau dovadă", a spus Ştefan Bercea, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Bucătari.
Câştigătorii au fost bucătarii Colegiului Tehnic ,,Mihai Viteazul" Oradea care au reuşit să impresioneze juriul cu o salată gustoasă şi aspectuoasă din legume.
Concurenții, organizatorii și membrii juriului au fost implicați și în prepararea unei salate gigant, de aproximativ o tonă pentru care s-au folosit doar legume și brânzeturi din Bihor, după cum am aflat de la directorul Colegiului, dl prof. dr. Ruben Filimon. (C.M.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul” - locul I la concursul culinar organizat în cadrul festivalului ,,Primăvara din grădină”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020