Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Premii la concursul ECOMAT 2017 pentru elevii beiușeni

Bistrița, 13 mai, ediția a VI-a

Premii la concursul ECOMAT 2017 pentru elevii beiușeni

În anul școlar 2016-2017 Liceul cu Program Sportiv Bistrița a fost gazda celei de-a VI-a ediții a concursului regional de matematică aplicată în economie, „ECOMAT".

Proiectul ECOMAT, înscris în CAER 2017, Domeniul științific, poziția 1435,  a fost inițiat în urmă cu șase ani de profesoarele Silvia Bumbu, Mihaiela Mureșan și Ileana Șuba, profesoare de matematică la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, Colegiul Economic „Iulian Pop" Cluj - Napoca, respectiv, Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș" Satu-Mare. Concursul este adresat elevilor de la filiera tehnologică - profilul servicii și a avut loc în  data de 13 mai 2017.
La această ediție au participat, la etapa regională a concursului, 99 elevi din opt județe: Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj și Satu Mare.
Președintele de onoare al concursului a fost prof. univ. dr. Duca Dorel de la Facultatea de Matematică - Informatică a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Invitaţii prezenţi au fost: conf. univ. dr. Eugenia Duca de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, inspectorii şcolari pentru matematică din județele Cluj, Bistrița și Mureș, precum și  reprezentanți ai ISJ BN, CCD BN, directorii școlii organizatoare, părinţi, profesori, elevi-concurenți.
Județul Bihor a fost reprezentat, în acest an, de șapte elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma" Oradea, de opt elevi de la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș" Beiuș și de trei elevi de la Colegiul Tehnic „Unirea" Ștei. Pentru Bihor au fost obținute două premii din patru participanți, la clasa a IX-a, cinci premii din șase participanți la clasa a X-a, trei premii din patru participanți la clasa a XI-a și două premii din patru participanți la clasa a XII-a.
Participarea elevilor Colegiului Tehnic „Ioan Ciordaș" Beiuș, la această competiţie a devenit deja o tradiție. În rândurile de mai jos vom aminti elevii școlii noastre care au obținut diplome, premii și medalii:
Clasa a IX-a: Laza Andreea Ioana - premiul II;
Clasa a X-a: Briscan Dragoş Paul - premiul II, Tau Andreea Diana - premiul II, Perţ Cătălin Andrei - premiul III;
Clasa a XI-a: Coste Florina Aurelia - premiul II.
Lotul școlii a fost îndrumat de profesorii: Bercovici Crina, Cap Gheorghe, Cap Simona, Ile Nicolae și Zoț Violeta.
A VII-a ediție a concursului se va desfășura în mai 2018, la Oradea. (ABC)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Premii la concursul ECOMAT 2017 pentru elevii beiușeni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 7 august 2020