Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concert extraordinar „Dansuri și virtuozități” la Sinagoga Sion

Duminică

Concert extraordinar „Dansuri și virtuozități” la Sinagoga Sion

Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor vă invită duminică, 16 iulie 2017, ora 19.00, la Sinagoga Neologă Sion, unde va avea loc un concertul extraordinar „Dansuri și virtuozități", susţinut de formația Hakeshet Klezmer Band Oradea.

Hakeshet Klezmer Band Oradea este prima formație de muzica klezmer din România.
Formația a debutat pe scena Teatrului din Oradea în aprilie 2005, apoi au urmat festivalul ,,Euroiudaica" la  Sibiu, ,,Proetnica" la Sighișoara, concerte la Teatrul Evreiesc din București, Muzeul Țăranului Român București, la Brasov, Galați, Timișoara, Cluj-Napoca, Medias, Tg-Mureș, Festivalul Filmului Mediaș, și alte multe concerte în sala Filarmonicii din Oradea, dar și în străinătate, la Debretin, la Tsfat (Israel) și la Festivalul Klezfiesta din Buenos Aires (Argentina) unde au reprezentat cu succes România.
Formația Hakeshet Klezmer Band Oradea a avut un rol principal și în musicalul ,,Scripcarul pe acoperiș" care timp de 4 ani a avut un succes deosebit pe scena Teatrului ,,Regina Maria" din Oradea.
Hakeshet Klezmer Band Oradea (componența)
Csatari-Malec Eszter - solist vocal
Bogdan-Bodis Adam - pian, sintetizator și acordeon
Cătălin Chirila - clarinet
Nicolae  Levi - vioară
Ilie Pop - trombon
Boros-Konrad Petru - contrabas
Seidler Andrei - tobe
Trendler Iosif - percuție/sunet
Prețul de intrare la concert este de 10 lei.
Biletele se găsesc la Oradea la următoarele obiective turistice: Sinagoga Zion (Str. Independenței Nr. 11), Turnul Primăriei Oradea (Str. Tudor Vladimirescu Nr. 2), iar la Băile Felix în următoarele locații: Hotel President - Recepție; Pensiunea Silvia (Str. Primăverii Nr. 63).
Director executiv,
Lupşea Angela

Trimite email

luni, 24 februarie 2020