Menu

Arhiva

Din:

Pana in:


Căminul internat de la Colegiul Tehnic ,,Traian Vuia” va fi reabilitat

26 de camere, cu 104 locuri de cazare

Căminul internat de la Colegiul Tehnic ,,Traian Vuia” va fi reabilitat

În ședința extraordinară a Consiliului Local, din 11 iulie 2017, au fost supuși aprobării indicatorii tehnico-economici privind reabilitarea căminului internat de la Colegiul Tehnic ,,Traian Vuia" (de pe Str. Constantin Brâncoveanu Nr. 12 A).

Reabilitarea căminului internat a devenit o necesitate, având în vedere că clădirea nu mai corespunde din punct de vedere funcțional și nici energetic cu cerințele minime de exploatare și funcționare ale unui cămin. Modificările care se impun au în vedere readucerea imobilului la parametrii decenți de funcționare și exploatare.
Reabilitarea căminului presupune mai multe tipuri de lucrări: desfacerea de pereți interiori și recompartimentări pentru creare de grupuri sanitare în fiecare cameră, finisaje interioare și finisaje exterioare, realizarea acoperișului și a învelitorii.
Clădirea internat este constituită din parter +2 etaje, urmând ca la finalul lucrărilor de reabilitare să dispună de 26 de camere modern utilate, însumând 104 locuri de cazare. Totodată, la parter se va amenaja o cameră care va putea fi accesată de tinerii cu dizabilități.
Valoarea estimată a lucrării este de 1.504.874, 79 lei fără TVA, iar finanțarea se va realiza din sumele alocate cu această destinație în bugetul Primăriei Oradea, conform HCL nr. 158/30.03.2017. (B.P.)

Trimite email

duminic, 24 septembrie 2017