Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Toamna se numără bobocii”

Ieri, în Orășelul copiilor, grădinițele nr. 35 și 9 din Oradea

„Toamna se numără bobocii”

La Grădinița nr. 35 (grădinița coordonatoare) și la Grădinița nr. 9 (grădinița aparținătoare) s-a implementat, în urmă cu șapte, respectiv șase săptămâni proiectul „Toamna se numără bobocii”. Directoarea coordonatoare, Farkas Tunde a considerat că e bine ca evaluare să se facă împreună, joi (20 noiembrie 2008), în Orășelul copiilor.

„Pregătirea pentru activitate a început la grădiniță, așa încât, aici, copiii vor lucra pe ateliere, având sarcini diferite, fiecare evaluând altceva: cunoștințe de limbaj, de matematică, de cunoașterea mediului, în modalități diferite, sub formă de joc, concurs, scenete, construcții, pictură și altele”, după cum aveam să aflăm de la doamna directoare.
În scurt timp, toate atelierele aveau să funcționeze din plin, sub supravegherea educatoarelor (inst. Georgeta Ghirilă, Violeta Pășcuți, Barta Timea și Nagy Agota, de la Grădinița nr. 35, respectiv prof. Eugenia Drăgoi și ed. Maria Lupaș, de la Grădinița nr. 9). S-au compus scene din povești cu ajutorul jocului puzzle, s-au construit adăposturi pentru animale, la matematică, s-a stabilit corespondența din elementele a două mulțimi, s-au hașurat frunze, s-au alcătuit tablouri cu crizanteme și cereale (porumb și floarea-soarelui) prin lipire, s-au pictat figurine din ipsos,  reprezentând legume și fructe.
La evaluare, copiii au fost apreciați și premiați, astfel încât fiecare a avut satisfația de a-și vedea rezultatul muncii depuse. (Ov.D.)  
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Toamna se numără bobocii”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 15 august 2020