Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ieri, au fost repartizați primii beneficiari ai concursului de titularizare 2017

Primele ședințe (publice) de repartizare în vederea angajării pe o perioadă nedeterminată în învățământul preuniversitar

Ieri, au fost repartizați primii beneficiari ai concursului de titularizare 2017

Ieri (miercuri, 26 iulie 2017), în sala mare de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Bihor, au avut loc primele ședințe (publice) de repartizare în vederea angajării pe perioadă nedeterminată a candidaților care au obținut note peste 7 la concursul de titularizare 2017 (atât la proba scrisă, cât și la inspecția la clasă).

Activitatea a fost coordonată de șeful comisiei județene de mobilitate, dl inspector școlar Horea Abrudan, din cadrul departamentului de management resurselor umane.
Din cele 57 de posturi oferite spre ocupare, posturi didactice cu o viabilitate de minimum patru ani, au fost ocupate doar 21. Motivul? Unele posturi au necesitat diferite avize pentru învățământul alternativ și cult (religie), iar candidații nu le-au avut la dosar, iar pentru alte discipline (și posturi oferite) nu s-au găsit doritori. Legat de aceste avize este bine să se știe și să se aibă în vedere condiția nr. 1: avizele se prezintă la înscriere, la înaintarea dosarului. Prezentarea lor ulterioară (pe parcurs sau în ședința de repartizare) nu mai produce efectul scontat, nefiind luate în seamă, indiferent de situație.
Posturile rămase neocupate, precum și marea majoritate a celor care pot fi ocupate pe o perioadă determinată vor putea fi ocupate în ședințele publice din 28, 30 și 31 august 2017. Multe posturi se vor ivi, probabil, în perioada 21-24 august, la întâlnirea cu directorii de școli din județ.
Prin urmare, nimic nu e pierdut. Totul e să speri că soarele va răsări și pe strada ta, în 28, 30 sau 31 august!  
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (57 de poze), accesați Galeria foto: Ieri, au fost repartizați primii beneficiari ai concursului de titularizare 2017.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 24 iunie 2019