Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Poliția Locală a suspendat activitatea a trei unități comerciale

Motivul? Nu dețin autorizație de funcționare

Poliția Locală a suspendat activitatea a trei unități comerciale

În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea la societățile comerciale care desfășoară activități de alimentație publică pe raza Municipiului Oradea, s-a constatat că trei unități comerciale nu dețin autorizație de desfășurare a activității.

Acestea sunt: ,,Florăria Bouqouet" (din Bulevardul Decebal, Nr. 86), aparţinând Întreprinderii Individuale Elekes Szilard Csaba, magazinul „Amanet și Consignație„ situat în Bulevardul Decebal, Nr. 70/88 și „Bar Tarzan", din Strada Margaretei, Nr.41, aparţinând Întreprinderii Individuale Pintiuţa Adrian Vasile.
Prin urmare, fiecare agent economic a fost sancționat contravențional cu amendă conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii, eliberate de Primăria Municipiului Oradea.
Avînd în vedere faptul că agenții economici nu au deținut toate actele necesare pentru intrarea în legalitate, în temeiul dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 5, alin.1 şi art. 73, pct.1, s-a dispus suspendarea activităţii comerciale a celor trei unități - pentru  ,,Florăria Bouqouet" și pentru magazinul Amanet și Consignație" pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 29.07.2017, iar pentru cafeneaua Bar Tarzan" - suspendarea pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 12.08.2017, până la intrarea în legalitate.
Poliţia Locală Oradea, prin Compartimentul Control Comercial, va continua verificarea autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.
Șeful Poliției Locale,
director executiv
Beltechi Cristian Marcel
poliţist local
Ambro Monica

Trimite email

luni, 24 februarie 2020