Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cercul pedagogic al învățătorilor din sectorul Salonta

Școala cu clasele I-VIII din Inand a găzduit, vineri,

Cercul pedagogic al învățătorilor din sectorul Salonta

La Școala cu clasele I-VIII din Inand (comuna Cefa), s-a desfășurat, vineri, 21 noiembrie 2008, cercul pedagogic al învățătorilor din zona Salonta, cerc ce cuprinde învățătorii care predau în școlile de pe raza municipiului Salonta și a comunelor Tulca, Ciumeghiu, Avram Iancu, Cefa, Mădăras, Gepiu și Sânnicolau Român.

Tema de casă și metodele activ-participative
Vineri, în tot județul Bihor, au avut loc cercurile pedagogice ale cadrelor didactice, Școala cu clasele I-VIII din Inand având onoarea să găzduiască cercul pedagogic al dascălilor care predau în învățământul primar în școlile din sectorul Salonta.
Potrivit normelor de organizare și desfășurare instituite la ultimele cercuri pedagogice, tradiționalele lecții deschise model desfășurate cu copiii în bănci au fost înlocuite cu lecții filmate în prealabil și prezentate în power point pentru vizionarea lor în ziua desfășurării cercurilor pedagogice.
La reuniunea de ieri de la Inand au prezentat lecții filmate Floare Galiș (o lecție de matematică la clasele simultane I-II), Nicoleta Pușcaș (la limba română – „Ocaua lui Cuza”, la clasa a III-a) și Viorica Chiș (o lecție de istorie la clasa a IV-a).
În partea a doua a manifestării, s-au  analizat cele trei lecții, s-au prezentat referate pe tema cadru a cercului pedagogic „Tema de casă și metodele activ-participative”, iar dascălii și-au împărtășit din experiența lor la catedră.
Referatul oficial primit din partea Inspectoratului Școlar a fost prezentat de Lucreția Samuilă, metodist al I.S.J. Bihor. La final, Florica Iova, responsabil de cerc și coordonatorul manifestării, a făcut cunoscută gazda următorului cerc pedagogic din sector, care va fi Școala cu clasele I-VIII din Roit. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cercul pedagogic al învățătorilor din sectorul Salonta.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 19 februarie 2020

Poza zilei

Ade și Nina

În Agora orădeană, la ceasul evaluărilor!
Dacă nu am ști că sunt la Universitatea Agora, am putea inventa verzi și uscate, că Ade și Nina sunt în căutarea timpului pierdut, la cules de flori de câmp, la marginea lanului de floarea-soarelui, în atelierul de pictură sau la un vernisaj... făcând risipă de imaginație!