Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pentru a patra oară laTârgul internațional de la Bratislava

Firmele de exercițiu de la C.T. Mihai Viteazul

Pentru a patra oară laTârgul internațional de la Bratislava

În perioada 24 – 26 noiembrie 2008, va avea loc la Bratislava ( în Slovacia), cea de a XI-a ediție a Târgului internațional al firmelor de exercițiu. Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" Oradea va fi prezent la acest eveniment (pentru a patra oară) cu două firme de exercițiu: F.E. BIJOU4U S.R.L.(a clasei a XI-a C, reprezentată de elevii: Oșvat Mădălina, Goron Adina, Pintea George, profesor coordonator Bara Mariana) și firma de exercițiu F.E BLUE EUROPA S.R.L. (a clasei a XII-a D, cu elevii: Surdan Daniela, Todan Anca-Ligia, Morariu Cristian Andrei, profesor coordonator Pop Camelia).

 Participarea la un asemenea eveniment este pentru firmele de exercițiu o oportunitate în afaceri, ocazia de a încheia noi parteneriate și contracte comerciale cu colegi din țările europene, de a face tranzacții. Elevii au ocazia să se autoevalueze și să fie evaluați de un juriu de specialitate, să exerseze noi tehnici de negociere, comunicarea în limba engleză comercială și să acumuleze noi experiențe. Nu trebuie neglijat nici aspectul turistic - vom vizita monumente reprezentative din Bratislava și Viena.
Firmele din școala noastră au un bogat palmares în ceea ce privește participarea la târguri de profil: am participat la târgurile internaționale de la Zagreb, Praga, Timișoara, de unde ne-am întors cu numeroase premii.
La Bratislava, anul trecut, F.E HOBBY S.R.L. (a clasei a XII-a B, specializată în comercializarea articolelor sportive) a obținut marele premiu pentru cel mai bun logo.
Suntem înscriși în toate competițiile care se vor desfășura la acest târg: cel mai bun stand, cel mai bun catalog, cea mai bună prezentare electronică, cea mai profesionistă echipă și sperăm să obținem cât mai multe premii.
Toate aceste participări la târguri sunt precedate de o perioadă foarte intensă de pregătire: realizare de cataloage, fluturași, pliante, filme de prezentare, materiale pentru stand, ceea ce înseamnă implicare activă din partea elevilor și a profesorilor coordonatori. Multe ore de muncă peste program și  nu în ultimul rând eforturi financiare din partea elevilor, în condițiile în care agenții economici din Oradea nu sunt darnici cu sponsorizările pentru activitățile școlare! (Mădălina OȘVAT)

Trimite email

joi, 5 decembrie 2019