Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Patru zile de adunări publice pentru repartizare în învățământ

Luni - joi, la Inspectoratul Școlar Județean Bihor

Patru zile de adunări publice pentru repartizare în învățământ

Luni, 28 august 2017, la prima ședință publică de repartizare a cadrelor didactice în vederea angajării pe o perioadă determinată, în principal, au participat cadre didactice cu media de repartiție minimum 7, obținută la concursul din 2017.

Dar ,,prioritate au avut, după cum a subliniat dl inspector școlar Horea Abrudan, din cadrul compartimentului de management resurse umane, coordonatorul comisiei județene de mobilitate, cadrele titulare, care, eventual, au rămas cu o normă incompletă, fără normă sau cu restrângere de activitate nesoluționată. Toți titularii au fost soluționați și au catedră pentru anul școlar viitor, iar cadrele didactice cu medii peste 7 au fost repartizate pe posturile publicate".
Luni, a fost o zi de repartizare maraton care s-a prelungit până în jurul orei 21.00.
Marți (29 august), s-a desfășurat ședința publică de detașare la cerere, pentru cei care din diferite motive întemeiate au dorit să se mute de la o școală la alta (pentru apropiere de domiciliu sau de familie).
Astăzi și mâine (miercuri și joi, 30 și 31 august), vor fi repartizate cadrele didactice cu medii peste 7, rămase nerepartizate de luni, dar și cei cu note între 5 și 7 din 2017. Tot acum vor fi repartizați și cei cu note peste 5 din anii anteriori, inclusiv din 2011, doar că cei din anii 2011-2013 trebuie să aibă media peste 7, ca să poată fi repartizați.
Din cele circa 1.500 de posturi, catedre și fracțiuni de catedră, luni, în ziua maraton, au fost ocupate 481 de catedre sau fracțiuni de catedră.
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (69 de poze), accesați Galeria foto: Patru zile de adunări publice pentru repartizare în învățământ.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 17 iulie 2019