Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cele 67 de locuri de parcare de lungă durată de pe Str. Ep. Mihai Pavel vor deveni parcări de scurtă durată, și 25 de pe Iuliu Maniu

Motivul? Goana după câștig imediat, nu grija pentru cetățeni!

Cele 67 de locuri de parcare de lungă durată de pe Str. Ep. Mihai Pavel vor deveni parcări de scurtă durată, și 25 de pe Iuliu Maniu

Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a hotărât transformarea celor 67 de locuri de parcare de lungă durată (parcări albe) de pe Strada Ep. Mihai Pavel în parcări de scurtă durată (parcări galbene).

,,Având în vedere aglomerația din zona centrală, am decis transformarea acestor locuri de parcare în parcări de scurtă durată, pentru a da posibilitatea cetățenilor care au de rezolvat probleme curente în zona centrului să își parcheze autoturismele în această zonă. Considerăm că este nevoie de un anumit timp pentru ca cetățenii să fie informați și să ia cunoștință de această schimbare. Tocmai de aceea, am decis ca aceste locuri să fie considerate parcări galbene doar de la 11 septembrie 2017. Până atunci nu se aplică amenzi, chiar dacă aici vor parca persoane care dețin abonament", ne-a declarat directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa.
Pe locurile de parcare de culoare galbenă se poate parca maxim 2 h, tariful fiind de 1,3 lei pentru 30 de minute și 2,6 lei pentru 60 de minute.
În parcarea de pe Strada Ep. Mihai Pavel există un parcometru, de la care tichetul poate fi achiziționat cu monede, card bancar sau chip-card.
Parcarea poate fi plătită și cu ajutorul telefonului mobil prin SMS, voucher sau card.
De asemenea, pe Str. Iuliu Maniu, pe tronsonul cuprins între Str. Jean Calvin și Piața Unirii, pe partea stângă în sensul de mers spre Piața Unirii, 25 de de locuri de parcare de lungă durată (parcări albe) au fost transformate în parcări de scurtă durată (parcări galbene). Și acestea sunt considerate parcări galbene, începând cu 11 septembrie 2017. (B.P.)

Trimite email

luni, 17 februarie 2020