Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Festivalul Toamna orădeană, ediția a 26-a

În perioada 5 - 8 octombrie

Festivalul Toamna orădeană, ediția a 26-a

Peste fix 28 de zile, vom răspândi împreună bucuria de a fi orădeni la cea de a 26-a ediție a Toamnei orădene.

Ediția 2017 va aduce la Oradea originalitate atât prin locațiile alese cât și prin programul de diversitate și multiculturalitate. Două locații principale vor întâmpina orădenii, dar și turiştii, în acest an la Toamna orădeană: Piața Unirii și Cetatea Oradea.
Organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), Toamna orădeană din 2017 - Piața Unirii și Cetatea Oradea va avea loc în perioada 5 - 8 octombrie.
Cultură și muzică bună
Experiențe inedite se vor regăsi în programul ediției 2017, atât prin muzica bună cu artiști consacrați, cât și prin spectacole culturale și multe surprize culinare. Timp de patru zile, Oradea va fi cuprinsă de bucuria unui eveniment creat special pentru ea, atât prin locațiile alese, care vor angrena întregul oraş, cât și prin evenimente și activități culturale care să îi facă pe participanţi să fie mândri că fac parte din această sărbătoare.
Evenimentul se va deschide în 5 octombrie, începând cu ora 16.00, simultan în cele două locații principale  - Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie, cu focuri de artificii.
Experiențe culinare
Pentru că prețuim comunitatea locală, dorim să prezentăm tot ceea ce are mai bun Oradea de oferit. În Piața Unirii, experiența culinară va fi oferită de restaurante sau vendori din zonă, care se vor întrece în mâncăruri cât mai delicioase - Taste of Oradea.
Street food la Cetatea Oradea, cei mai apreciați vendori de la Street FOOD Festival vor contribui la atmosfera boemă și relaxantă din Cetate.
În această toamnă bucătăria stradală va încânta orădenii cu experiențe culinare diverse și multiculturale, în cele două locații dedicate evenimentului.
Accesul acestora în cadrul evenimentului va fi anunțată în zilele următoare printr-o selecție de ocupare a spațiilor disponibile. Dorim să oferim o experiență unică participanților, astfel că vom fi foarte atenți la modul de prezentare și la produsele pe care vendorii le vor propune.
Locații - Piața Unirii ,,Taste of Oradea'' și Cetatea Oradea ,,Street food la Cetate''
Piața Unirii - cea mai frumoasă piață publică va aduce bucurie vizitatorilor prin decoruri inedite și zone de relaxare, food și activități pentru copii. Piața Unirii nu va fi singurul loc în care Toamna orădeană va aduce noutăți orădenilor; Cetatea Oradea, simbolul orașului Oradea, va fi un punct important de atracție prin amenajarea mai multor zone de food (Street food la Cetate), activități pentru copii, cultură şi tradiții, concerte. Cartierele orădene vor fi și ele „scenele" unor concerte și spectacole de stradă.
În perioada imediat următoare, în cadrul unei conferințe de presă, vom prezenta detalii suplimentare legat de eveniment, precum și programul final al evenimentului.
Partener oficial: WhyNot
Partener: myDeck (B.P.)

Trimite email

luni, 17 februarie 2020