Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concerte - Amazing Food - Teatru stradal - Fun Zone

Toamna orădeană - ediția 2017

Concerte - Amazing Food - Teatru stradal - Fun Zone

A venit toamna, dar nu oricare, ci cea mai frumoasă: Toamna orădeană.

E timpul să ne mândrim cu frumusețea, diversitatea și istoria orașului nostru și să răspândim bucuria de a trăi aici. Anul acesta va fi unul cu adevărat special și energia va cuprinde tot orașul.
Două locații principale vor întâmpina orădenii, dar și turiștii în acest an la Toamna orădeană: Piața Unirii - Taste of Oradea și Cetatea Oradea - Street FOOD La Cetate.
Piața Unirii - Taste of Oradea
Piața Unirii va găzdui patru zile de concerte extraordinare, iar printre cei care vor asigura muzica bună îi amintim pe: Delia, Smiley, Zdob și Zdub, The Motans, Lora și mulți alții. Piața va fi animată de artiștii stradali și personaje fantastice ale companiilor de teatru stradal din Franța și Olanda, împreună cu alți artiști români, iar activitățile pentru copii îi vor face și pe ei să se simtă speciali.
În zona de food - Taste of Oradea din Piața Unirii cele mai bune restaurante din oraș își vor scoate bucătarii pricepuți în stradă și ne vor face poftă cu rețetele lor.
Accesul acestora în cadrul evenimentului va fi anunțat în zilele următoare printr-o selecție de ocupare a spațiilor disponibile. Dorim să oferim o experiență unică participanților, astfel că, vom fi foarte atenți la modul de prezentare și la produsele pe care vendorii le vor propune.
Cetatea Oradea - Street Food la Cetate
Cetatea Oradea va deveni locul unde se va scrie din nou istorie, una despre oameni faini, mâncare grozavă și muzică excelentă. Vino la Street Food la Cetate să ai parte de cel mai bun #streetfood, care vine la pachet cu o super atmosferă creată de Vița de Vie, Golan, Alexandrina, Lucia.
Ediția 2017 se va desfășura și în cartierele orădene prin organizarea unor concerte de muzică instrumentală sau prin spectacole de stradă inedite.
Evenimentul Toamna orădeană se va deschide în 5 octombrie, începând cu ora 16.00, simultan în cele două locații principale Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie cu focuri de artificii.
Răspândește bucuria de a fi orădean, începe Toamna orădeană!
Toamna orădeană 2017 va avea loc în perioada 5-8 octombrie în Piața Unirii și Cetatea Oradea și este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR).
Parteneri:
Producător: WhyNot
Partener principal: Heineken
Partener: myDeck

Trimite email

joi, 20 februarie 2020