Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua Europeană a Limbilor la Școala din Lunca

Marți,

Ziua Europeană a Limbilor la Școala din Lunca

Școala românească pregătește an de an generații de tineri încrezători în viitor, dornici să ajungă cât mai sus țintind spre o carieră de succes.

Educația corespunzătoare alături de diverse aptitudini și competențe, încrederea în sine și munca plină de dăruire  asigură calea spre succes.
Oameni cu demnitate, dascălii și-au găsit vocația în a forma și modela caractere, iar apoi a insufla elevilor interesul pentru o disciplină sau alta pentru a performa și a aduce valoare într-un domeniu sau altul. Este de remarcat aici studiul limbilor străine pe tot parcursul vieții.
Eveniment care încurajează învățarea limbilor străine, favorizează plurilingvismul și cooperarea interculturală, promovează diversitatea lingvistică și culturală a Europei,
Ziua Europeană a Limbilor este sărbătorită în fiecare an pe data de 26 septembrie, începând din 2001.
Evenimentul a prilejuit ample activități în întreaga țară: concursuri, cărți, reviste online, teste de limbă, cărți poștale, postere, cântece sau jocuri.
De mare interes s-a dovedit activitatea organizată la Şcoala Gimnazială Nr.1 Lunca. Într-un cadru emoționant, sărbătoresc în prezența d-nei director, prof. Angela Ilies, a doamnelor prof. coord. Damaris Brîndaş Cozma și Petronela Heredea, și a tuturor elevilor scolii, activitatea s-a desfăşurat astfel:
1.Ce reprezintă Ziua Europeană a Limbilor? Ştiați că...?
2.Conversații în limbile engleză și franceză.
3.Test de limbă (concurs cu întrebări, pe echipe).
4.Realizarea unor postere, reprezentând Ziua Europeană a Limbilor, precum și prezentarea acestora.
Activitatea se înscrie în agenda de lucru a școlii și este un prim pas spre încurajarea și pasiunea pentru studiul limbilor străine.
Fie ca astfel de activități să ducă la performanțe spre împlinirea celor mai frumoase vise.
Prof. Petronela Heredea
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ziua Europeană a Limbilor la Școala din Lunca.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019