Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Carnavalul copilăriei, la Grădinița Nr. 24 din Oradea

Astăzi, de Ziua Mondială a Educației

Carnavalul copilăriei, la Grădinița Nr. 24 din Oradea

Astăzi, joi, 5 octombrie 2017, la Grădiniţa Nr. 24, structură a Şcolii Gimnaziale ,,Dimitrie Cantemir" din Oradea, a avut loc evenimentul ,,Carnavalul copilăriei", desfăşurat cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei.

 La eveniment  au participat copiii celor trei grupe și cadrele didactice îndrumătoare: prof. Jarca Anca, Ferche Alina, Trif Rodica, Bercea Anamaria, Urdea Patricia și Popa Ioana. Activităţile desfăşurate au fost astfel structurate și prezentate: grupa mică - teatru de păpuşi: ,,Prietenii Scufiţei Roşii", grupa mijlocie: pliant ,,Cartea ne învaţă lucruri pentru viaţă", grupa mare: ,,Baloane colorate'' - dans ritmic.
Finalul a fost unul triumfător, festiv, intitulat Carnavalul copilăriei... cu baloane, măști, muzică și multe zâmbete.
În această zi minunată, copiii au înțeles importanța Zilei Internaționale a Educației, atât din convorbirile avute cu educatoarele lor cât și din conținutul activităților desfășurate în comun.
Fotografiile realizate la activități își vor găsi locul într-un album, cu titlul activității de astăzi.
Teatrul de păpuși, pliantele educative, dansul ritmic, fotografiile, baloanele, muzica de la carnaval, toate au adus bucurii și satisfacție în sufletul copiilor, făcând din această zi frumoasă, una de neuitat pentru copiii grădiniței noastre!
La mulți ani tuturor actorilor implicați în actul Educației!
Trif Rodica
Ferche Alina
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Carnavalul copilăriei, la Grădinița Nr. 24 din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)