Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

11even Oradea, 11 emoții/11 minute/11 invitați

În 3 noiembrie, pe scena Filarmonicii de Stat din Oradea

11even Oradea, 11 emoții/11 minute/11 invitați

Pe 3 noiembrie 2017, ne bucurăm să aducem pe scena Filarmonicii de Stat din Oradea, evenimentul 11even Experiences Oradea - ediția a VI-a.

După ce la ediţiile anterioare ale evenimentului sute de participanţi s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta evenimentul revine cu alte 11 momente speciale, emoționante și autentice, povestite în 11 minute fiecare, pe tema „Transform your life". Timp de 5 ore publicul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viață și muncă făcută cu pasiune, oferite de oameni din zona antreprenoriatului, socială, culturii, sportului, comunicării, menite să inspire, să bucure și să redea speranța auditorului prezent.
Printre invitații care vor urca pe rând pe scenă se numără: Cosmin SELEȘI - actor, prezentator TV; Lucian MÎNDRUȚĂ - jurnalist, realizator radio; Florica BRADU - Solistă muzică populară; Ligia BURTĂ - director Centrul de Transfuzii Bihor, prorector Universitatea din Oradea; Viorel PAȘCA - fondator Centrul Dumbrava; Eli LĂSLEAN - designer vestimentar; Mirela RETEGAN - fondator Gașca Zurli; Zsolt TŐRŐK - alpinist; Vlad VOICULESCU - fondator ,,MagiCAMP".
Biletele se pot rezerva accesând următorul link: http://elevenevents.ro/inregistrare/oradea sau sunând la telefon 0743 899 901. Până pe 15 octombrie 2017 biletele pot fi achiziționate cu o reducere de 20%.
Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Științescu Oradea, program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea, în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federația Fundațiile Comunitare din România și cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite finanțări pentru proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe.
„11even Experiences" este un concept marca „Asociaţia 11even" desfășurat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.
Claudia Abrudan
 director executiv
 
 Despre Fundația Comunitară Oradea
Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale.
Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
 Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de ,,Fundații Comunitare", inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Trimite email

miercuri, 15 august 2018