Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Fundaţia Comunitară Oradea a lansat cea de-a cincea ediție a programului ,,Bursa talentelor”

Joi, de Ziua Oradiei,

Fundaţia Comunitară Oradea a lansat cea de-a cincea ediție a programului ,,Bursa talentelor”

Prin Bursa talentelor, Fundaţia Comunitară Oradea urmăreşte creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.).

Încurajăm şi susţinem activ, cu resurse umane şi financiare, pasiunile fiecărui doritor, de la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.
Fundația Comunitară Oradea urmărește acordarea a minimum cinci burse în valoare de cel puţin 4.500 de lei fiecare.
De la prima ediţie (2013) până în prezent, am oferit 30 de burse în valoare totală de 306.859 de lei. Fondurile au provenit din finanțări oferite de peste 160 de companii și donatori individuali, numărul beneficiarilor depășind 10.000 de persoane.
Bursierii, selectați de un juriu independent, vor participa la un eveniment organizat de Fundația Comunitară Oradea, Gala Responsabilităţii Sociale, în cadrul căruia își vor prezenta proiectul și se vor ȋntâlni cu potenţialii finanţatori. La cerere şi gratuit, Fundaţia Comunitară Oradea asigură inclusiv pregătirea bursierilor în vederea susţinerii unui discurs în public, gestionării emoţiilor, dicţiei şi prezentării generale.
Gala Responsabilităţii Sociale este un eveniment în cadrul căruia Fundația Comunitară Oradea reunește în acelaşi loc cererea de burse şi ofertele finanţatorilor - companii sau persoane fizice care doresc să susțină financiar proiecte cu impact în comunitate. Bursierii vor organiza standuri de prezentare a propriilor proiecte şi vor avea ocazia să interacţioneze direct cu finanţatorii, într-un cadru decontractat.  
Toţi cei interesaţi de programul Bursa talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 8 noiembrie 2017, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Fundației Comunitare Oradea:
http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/bursa-talentelor
Roxana Trifa
Grant Manager Fundația Comunitară Oradea
 
Despre Fundația Comunitară Oradea
Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de ,,Fundații Comunitare", inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.  

Trimite email

marţi, 10 decembrie 2019