Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan” Vașcău

Întâlnire electorală pașnică

Alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan” Vașcău

În data de 12 octombrie 2017, la școala noastră au avut loc alegeri pentru președinția Consiliului Școlar al Elevilor.

Cei patru candidați înscriși și-au făcut campania electorală până în data de 11.10.2017. Momentul culminant a avut loc la sediul Centrului de Documentare și Informare al școlii, în pauza mare, când cei patru candidați și-au prezentat candidaturile și au citit discursurile pregătite cu minuțiozitate, cu scopul de a-i sensibiliza pe colegii votanți să-i aleagă în funcția pentru care au candidat.
Noi, cadrele didactice, am asistat la întâlnire și am rămas plăcut impresionați de seriozitatea cu care candidații au vorbit. De asemenea, elevii participanți la întâlnirea electorală au reacționat cu maturitate și responsabilitate.
În urma voturilor din data de 12.10.2017 a fost declarat câștigător detașat elevul Herlaș Mircea, din clasa a VII-a, cu un număr de 70 de voturi din 93 exprimate. Pe locul II s-a situat eleva Moș Mădălina - Georgia, pe locul III, s-a clasat eleva Moș Miruna-Daiana, iar pe locul IV s-a situat eleva Micula Renata-Ștefania.
Am constatat că aceste alegeri au fost utile, nu numai pentru constituirea CSE, cât pentru experiența acumulată de elevi și chiar de noi, cadrele didactice.
Consilierul educativ
prof. Tanko Anca
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan” Vașcău.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 16 decembrie 2019