Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Vineri, la Univ. Agora, la Aleșd, Beiuș, Marghita și Salonta

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează, vineri 20 octombrie 2017, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor şi al proaspeţilor absolvenţi de pe raza judeţului Bihor, evenimentul va avea loc, în intervalul orar 9-16, la Universitatea Agora din Oradea, Piaţa Tineretului Nr. 8 şi în următoarele locaţii: în incinta punctului de lucru din Aleşd, Str. Rândunicii Nr. 4, etaj 2; în incinta Primăriei Beiuş, Str. Samuil Vulcan Nr. 16; la punctul de lucru din Marghita, Str. Eroilor Nr. 9 şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Salonta, Str. Iuliu Maniu Nr. 10.
La eveniment vor participa 61 de angajatori care oferã peste 1.200 locuri de muncă. Dintre acestea 1.000 de locuri de muncã vor fi oferite de cei 45 de angajatori care vor fi prezenţi la bursa organizatã în Municipiul Oradea.
Domeniile de activitate ale societăţilor prezente sunt diverse: comerţ, construcţii, industrie electronică, industrie mecanică, industrie uşoară, servicii, turism etc. La eveniment vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ISU Crişana care vor promova în rândul tinerilor absolvenţi profesia de pompier.
În cadrul evenimentului, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.
Békési Csaba
director  executiv

Trimite email

luni, 9 decembrie 2019