Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Edu-competențe digitale pentru o școală performantă - primul proiect Erasmus+ pentru formarea profesorilor

Zilele Erasmus la Colegiul Național ,,Avram Iancu

Edu-competențe digitale pentru o școală performantă - primul proiect Erasmus+ pentru formarea profesorilor

Într-o atmosferă de sărbătoare vineri, 13 octombrie 2017, la Colegiul Național ,,Avram Iancu" din Ștei, a fost marcată ziua Erasmus, fiind promovată imaginea proiectului Erasmus + cu titlul: Edu-competențe digitale pentru o școală performantă.

Echipa de proiect este compusă din: prof. Frai Cornelia - responsabil de proiect, prof. Bara Adela - monitorizarea și evaluarea proiectului, prof. Gavriș Cristian - pregătirea și evaluarea participanților, prof. Rusu Inga - diseminare, economist Tuduce Dana - responsabil financiar. Echipa de proiect a precizat obiectivele și beneficiile proiectului la care vor participa opt profesori ai școlii. Proiectul urmărește: formarea de competențe digitate cu grad diferit de complexitate, la opt cadre didactice prin participarea la cursuri de formare furnizate de organizații europene acreditate în educația adulților; dobândirea de competențe de către cei opt profesori în vederea îmbunătățirii pregătirii teoretice și profesionale a peste 500 de elevi, materializate în elaborarea și utilizarea unor materiale și demonstrații didactice; transferul competențelor către restul personalului didactic din instituție, prin asumarea rolului de formatori și susținerea a patru sesiuni de multiplicare și valorizare a experienței de formare.
În cadrul proiectului, fiecare echipă formată din câte doi profesori a participat și va participa la unul dintre cele patru module: 1.Cursul ,,Tablets and Smartphones: using mobile devices as educational tools" - Florența,Italia, perioada: 13/11/2017 - 18/11/2017; 2.Cursul ,,New Technologies in the Classroom: audio and multimedia tools" - Barcelos, Portugalia, 20/11/2017 - 25/11/2017; 3.Cursul ,,ICT: Learning by Doing" - Sevillia, Spania, 22/01/2018 - 26/01/2018; 4.Cursul ,,New learning environments-What kind of schools we should build in a future?" - Joensuu, Finlanda, august 2018.
Domnul pr. prof. Florin Negruțiu, inspector școlar pentru proiecte educaționale al ISJ Bihor, a apreciat activitatea de implementare de proiecte Erasmus în zona Șteiului ca fiind una fructuoasă. Acest proiect ,,Edu-competențe digitale pentru o școală performantă" este primul proiect Erasmus+ pentru formarea profesorilor din județul Bihor, profesori europeni, pentru elevi europeni, viitori cetățeni europeni!
Anamaria Kovacs
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Edu-competențe digitale pentru o școală performantă - primul proiect Erasmus+ pentru formarea profesorilor.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020