Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Excursie culturală la Remeţi

Asociaţia Shemaya

Excursie culturală la Remeţi

Asociaţia Shemaya a organizat în perioada 6-7 noiembrie 2017 o excursie culturală în zona Remeţi, excursie adresată tinerilor adolescenţi din cadrul proiectului „Prevenire, implicare şi conştientizare în rândul tinerilor".

În cadrul acestei excursii, alături de mai multe drumeţii, am vizitat centrul Remeţi, Barajul Leşu Ursului, Biserica din lemn din Remeţi,  comunca Bulz.
În seara de 6 noiembrie 2017, a avut loc un foc de tabără, tinerii socializând şi povestind de una de alta.
Această excursia culturală  a fost posibilă în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, prin intermediul fondurilor Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte (DDIP) alocate pentru activităţi non profit de interes judeţean în baza Legii 350/2005, Ordin 130/2006.
Excursia culturală a fost posibilă cu sprijinul a doi parteneri sponsori S.C. Andy Trans Tours S.R.L. şi S.C. Listra Com S.R.L. care ne-au asigurat transportul pentru întreaga perioadă a excursiei, iar Pensiunea Apuseni Wild Remeţi care ne-a asigurat cazarea şi micul dejun.
Asociația Shemaya, organizație neguvernamentală înființată în anul 2012, dezvoltă programe de prevenire şi conştientizare în rândul tinerilor (adolescenţi) din sistemul de învăţământ din Municipiul Oradea, tineri cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani.
Coordonatori proiect,
Camelia  Bancse & Cosmin Crişan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Excursie culturală la Remeţi.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020