Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție, de Ziua națională a României

La Liceul Teologic Penticostal „Betel” din Oradea

Expoziție, de Ziua națională a României

„Cele mai reușite lucrări realizate de elevii mei la orele de limba română, abilități practice și educație plastică pe tema „1 Decembrie – Ziua Marii Uniri” au făcut obiectul unei expoziții pe care am vernisat-o vineri (28 noiembrie 2008) în hol, în imediata apropiere a sălii noastre de clasă”, ne-a declarat inst. Adina Fazecaș, învățătoarea clasei a II-a B.

 „Toamnă, mândră și harnică!”
Alături, se putea admira o altă expoziție, cu produse interesante: aranjamente de semințe în sticluțe de cele mai felurite forme, desene – „Crizanteme în vază”, planșe cu fructe și legume, pe tema „Toamnă, mândră și harnică!”, aparținând tot elevilor din clasa a II-a B.
„Tot ce vedeți în această expoziție, dar și în sala de clasă sunt produse ale proiectului pe care noi îl derulăm în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, intitulat „Iubiți natura!”
Tabourile de pe peretele din față, și  aceste desene poartă titlul „Pădurea toamna”, fiind realizate din diferite materiale colecționate de copii cu prilejul ieșirilor pe care le-am avut în mijlocul naturii în cadrul proiectului”, a ținut să precizeze Adina.
De remarcat bucuria generală, entuziasmul cu care se apleacă elevii clasei a II-a B asupra planșei atunci când știu că lucrează pentru proiectul lor ecologic. Cu siguranță, această stare de spirit le-a fost „inoculată” de învățătoarea lor, și ea o sufletistă și o profesionistă de top! (Ov. DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Expoziție, de Ziua națională a României.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 16 octombrie 2019