Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bucuriile toamnei

Bucurii fel de fel în peisajul autumnal

Bucuriile toamnei

Când am plantat pomișorii în curtea școlii, în Ziua Verde, copiii și-au exprimat și alte dorințe: să culeagă frunze, să se mascheze în zâne și prințese ale toamnei, să aducă la școală din bogățiile și frumusețile toamnei, cărora să le dea un alt chip...

O bucurie aparte a oricărui copil este de a întruchipa un personaj, de a ieși în evidență prin ceva, de a interpreta un rol, poate mai puțin important ce rol anume.
Și cum bucuria lor este și bucuria mea, le-am împlinit parte din dorințe, punând cap la cap și una și alta, adunând frunze și confecționând costume, cu ajutorul părinților.
Cel mai plăcut a fost la final, la ora adevărului, în momentul de prezentare și de paradă, când fiecare s-a văzut cineva, un alt personaj, chiar dacă nu s-a identificat în toate cazurile cu masca pe care au purtat-o pe moment.
Nici nu am făcut caz de nicio costumație, am lăsat însă personajele să se manifeste, să trăiască sincer și nestingherit bucuria pe care a încercat-o fiecare în felul său, fiind aplaudat pentru alegerea și realizarea sa, după puteri și imaginație. (Laura Ienei)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Bucuriile toamnei. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019