Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Se închid străzi pentru execuție de lucrări

Începând de luni,

Se închid străzi pentru execuție de lucrări

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat în şedinţa de joi, 9 noiembrie 2017, închiderea unor artere de circulație pentru execuția de lucrări.

Astfel, începând de luni, 13 noiembrie, se închide circulația rutieră pe Strada Barcăului, între Strada Meșteșugarilor și Strada Oneștilor, pentru execuția lucrărilor la obiectivul ,,Modernizare Strada Barcăului, tronson Strada Lipovei - Strada Oneștilor", urmând ca circulația să fie reluată pe data de 16 decembrie.
La solicitarea Direcției Tehnice, s-a aprobat închiderea circulației rutiere pe banda I, de pe ambele sensuri de circulație ale pasajului suprateran de pe şoseaua de centură peste Calea Aradului, pentru execuția lucrărilor de refacere a rosturilor de dilatare. Circulația va fi închisă de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie inclusiv.
Tot începând de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie, se închide circulația rutieră pe sub Podul Decebal între sensul giratoriu de la intersecția Splaiul Crișanei cu Str. W. Shakespeare și intersecția străzilor Principatele Unite cu Constructorilor, pentru execuția lucrărilor de reparații la infrastructura Podului Decebal. (B.P.)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020