Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Bogăția, parfumul și culorile toamnei”, la Grădinița Nr. 28 Oradea

Sub semnul belșugului, al imaginației și frumuseților toamnei

,,Bogăția, parfumul și culorile toamnei”, la Grădinița Nr. 28 Oradea

Activitatea extracurriculară ,,Bogăția, parfumul și culorile toamnei" s-a derulat în Grădinița Nr. 28 sub semnul belșugului, al imaginației și frumuseților toamnei, antrenând deopotrivă copii, cadre didactice, părinți, bunici, frați și alți parteneri.

Preșcolarii, împreună cu educatoarele și părinții, au desenat, au pictat, au realizat colaje, au animat fructe/legume de toamnă, au confecționat decorațiuni de toamnă din materiale din natură. ,,Bunătățile din bogățiile toamnei" au fost realizate în cadrul activităților practic-gospodărești: salate, compoturi, deserturi, murături etc. Copiii au pregătit recitaluri de cântece, versuri, în cadrul unor scenete, concursuri tematice și s-au costumat reprezentativ pentru acest anotimp, desfășurând o paradă a veșmintelor Zânei Toamna.
Atmosfera a fost întreținută la toate grupele de cântece, poezii, dans, jocuri de mișcare, scenete, care elogiază frumusețea și bogăția anotimpului.
Zâna Toamnei a fost prezentă, i-a susținut, încurajat și bine dispus pe copii, iar culorile celui mai bogat anotimp a invitat la colaborare, creație, cântec, joacă...
Sărbătoarea toamnei la Grădinița Nr. 28 s-a încheiat cu o expoziție a lucrărilor realizate de copii împreună cu părinții, cadrele didactice, iar aceștia au fost răsplătiți pentru implicarea și originalitatea lor cu diplome, medalioane, prăjiturele, fructe de sezon.
Mulțumim părinților care spun ,,prezent" de fiecare dată când sunt solicitați să se implice în activități variate, interesante, care devin o alternativă educativă eficientă și plăcută. (C.D.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Bogăția, parfumul și culorile toamnei”, la Grădinița Nr. 28 Oradea.
Adela,
De astăzi (marți, 14 nov. 2017), sunteți și pe  pagina de Facebook OviDan
 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 19 octombrie 2018