Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Viceprimarul Mircea Mălan a premiat cuplurile care au sărbătorit Nunta de Aur

Joi,

Viceprimarul Mircea Mălan a premiat cuplurile care au sărbătorit Nunta de Aur

Joi, 16 noiembrie 2017, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat a cincea festivitate de premiere din anul 2017 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 59 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur". Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.
„Este un prilej pentru noi să vă mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ați dăruit, cu atât mai mult cu cât trăim într-o lume în care se spune foarte des că ceea ce se construiește astăzi, ceea ce se gândește astăzi, ceea se simte astăzi este doar pentru o perioadă scurtă și că proiectele, sentimentele și lucrurile făcute în perioada asta nu înving în lupta cu timpul. Dumneavoastră ne convingeți că acest lucru nu este adevărat. Ne-ați arătat că cincizeci de ani stând unul lângă celălalt, trecând peste dificultățile pe care cu siguranță le-ați întâlnit în viață, puteți fi pentru noi, așa cum am spus, un bun exemplu de ceea ce înseamnă respect, ceea ce înseamnă încredere, ceea ce înseamnă iubire", a spus viceprimarul Mircea Mălan.
La sfârșitul festivității, unul dintre cei sărbătoriți astăzi a mulțumit primăriei pentru evenimentul organizat cu prilejul acestui popas important al vieții celor ajunși la bătrânețe, subliniind faptul că acest gest înseamnă că primăria într-adevăr crede și promovează valorile familiei.
Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.
Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408824. (B.P.)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020