Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Invitație la ,,Agora International Administration Conference”, ediția a VII-a

,,International Inter-Institutional Cooperation in the Era of Globalization

Invitație la ,,Agora International Administration Conference”, ediția a VII-a

Comisia de organizare a celei de-a VII-a ediții a ,,Agora International Administration Conference" cu tema ,,International Inter-Institutional Cooperation in the Era of Globalization" (AIAC2017) vă lansează invitația de a de a participa la conferința mai sus-menționată. [http://univagora.ro/ro/confer inte/aiac2017/aiac2017/].

 A VII-a ediție a ,,Agora International Administration Conference" (AIAC2017) va fi organizată în 7 decembrie 2017 sub cupola Universității Agora din Oradea și a Centrului Europe Direct Agora Oradea. AIAC2017, va fi concentrată pe subiectul teoretizării aspectelor juridice și teoretice în zona de practică, aspecte existente în sectoarele administrației publice și nivelelor guvernanței din spațiul public internațional, național, regional și local.
 Conferința are ca scop reîmprospătarea pasiunii pentru cercetare/inovare și al aducerii expertizei cu ajutorul specialiștilor practicieni din nișa sectoarelor public și privat. De asemenea, va fi o ocazie excelentă de a se crea sau extinde noi rețele de specialiști în domeniu și de a propune sesiuni de lucru specifice pe zone de interes comune și conforme cu tema conferinței; toate acestea în vederea dobândirii de experiență necesară, privind cercetarea în practica academică, tehnologiile inovatoare și cercetarea academică, politicile și reglementările naționale/internaționale, viitorul științelor juridice și administrative, cooperarea interinstituțională internațională și națională în era globalizării.
Date importante
Notificarea privind Acceptarea/Respingerea lucrării propuse: 1 decembrie 2017
Achitarea taxei de participare/publicare: 5 decembrie 2017            [http://univagora.ro/ro/confer inte/aiac2017/fees/
Validarea în programul conferinței: 6 decembrie 2017
AIAC2017 oferă
Două zile cu teme de discuții din domeniile privind practicile academice, tehnologiile inovatoare și cercetarea academică, politicile și reglementările internaționale, viitorul științelor juridice și administrative, cooperarea interinstituțională internațională și națională în era globalizării, management competitiv, guvernanță și administrare publică în actualul context cultural european.
Un format digital al volumului publicat în urma conferinței, jurnal internațional intitulat ,,Agora International Journal of Administration Sciences", accesibil pe pagina de internet a acesteia, http://univagora.ro/jour/index .php/aijas  (ISSN 2359-800X)   
Înregistrează-te acum!
Drd. George Marius Șinca
GHIDUL
Abstracts va cuprinde o sumarizare a lucrării în maximum 250 de cuvinte și va fi trimis alături de titlul participantului, autorul / numele și prenumele acestuia, adresa de corespondență completă, adresa de poștă electronică și număr de telefon.
Abstractul va fi însoțit de minimum cinci cuvinte cheie.
Aspectele legate de forma lucrării sunt reglementate în Ghidul autorului care poate fi accesat și descărcat pe următoarea cale http://univagora.ro/m/filer_pu blic/2017/11/12/instructions_ aiac2017.pdf
Pentru orice alte lămuriri vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail george.sinca@univagora.ro
George-Marius Șinca / PhD(c) Eng.

Trimite email

luni, 15 iulie 2019