Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cercul pedagogic al educatoarelor la Grădinița Nr. 53 din Oradea

Vineri,

Cercul pedagogic al educatoarelor la Grădinița Nr. 53 din Oradea

Departe de lumea dezlănțuită, la Grădinița Nr. 53 - ,,Junior" din Oradea, vineri (17.11.2017), se lucra și afară și înăuntru. Până să cadă zăpada, harnicii constructori zugravi se străduiesc să schimbe fața exterioară a grădiniței.

Vineri dimineața, înăuntru, se desfășura Cercul pedagogic al educatoarelor de la grupa mică.
La pupitrul de comandă se aflau responsabilii de cerc: doamnele prof. Lucia Caciora și Ioana Ruge, iar la butoane, doamna director, profesor Aurica Beleiu.
Cele cinci teme ale cercului au fost susținute de prof. Loredana Bondar și Mirela Munteanu: Copilul în lumea științelor  sau cum satisfacem curiozitățile și nevoile de învățare ale copilului în perioada educației timpurii (referat și exemple de bune practici); Frumosul, armonia, sunetul și ritmul, ca valori ale artelor, cultivate de la vârstele timpurii (referat și exemple de bune practici), de Marina Lupșe și Anca Muntean; Stilurile senzoriale și implicarea lor în învățare în preșcolaritate, de Anca Gârdan și Alicia Pop; Educația copilului în spiritul valorilor naționale (atelier pentru educatoare), de Doina Roman și invitatul cercului, doamna prof. Mirela Simuț; cea de-a cincea temă este una prezentă mereu pe agenda tuturor cercurilor, la toate ciclurile: Metode moderne utilizate în procesul instructiv-educativ.
În derularea activităților, de pe marele ecran am imortalizat secvențe din cadrul unor proiecte tematice, activități curriculare și extracurriculare, precum și experimentul ,,Ploaia".
Să mai spunem că ,,juniorii" de la 53 au și o revistă, intitulată ,,Pașii juniorilor".
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cercul pedagogic al educatoarelor la Grădinița Nr. 53 din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020