Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Balul bobocilor la Liceul Tehnologic Special Nr. 1 Oradea

Un nou prilej de socializare

Balul bobocilor la Liceul Tehnologic Special Nr. 1 Oradea

Marți, 14.XI.2017, la Liceul Tehnologic Special Nr.1 Oradea, instituție școlară nou formată, pentru prima dată în această formulă, s-a desfășurat Balul bobocilor, într-un decor de poveste, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Balul bobocilor  a fost coordonat de  diriginții claselor a IX-a, ajutați de elevii și diriginții claselor a X-a și a XI-a, dar și mulți alți doritori să se implice în organizarea acestui eveniment. 
Șirul activităților a fost deschis de d-na prof. Șumălan Mihaiela, consilierul educativ al școlii, care a subliniat faptul că această activitate, Balul bobocilor, ediția 2017-2018 a  fost organizată sub formă de concurs și spectacol școlar, în vederea formării competențelor specifice domeniilor extrașcolare și cultivarea respectului pentru frumos. S-a mai afirmat faptul că la acest eveniment vedetele și protagoniștii sunt câțiva elevi din clasa a IX-a, boboci, dornici să participe la acest concurs, frumoși, curajoși, deștepți, cu inițiativă și spontani. Gazdele evenimentului, în calitate de prezentatori, au fost elevii Gergheleș Cătălin a IX-a D, Silaghi Timea din clasa a X-a C și Bărburaș Alexandra a X-a H.
Juriul a fost format din următorii membri: inspector de specialitate prof. Vese Alina, director, prof. Sîncelean Tiberiu, director adjunct Șandor Mariana, prof. Șumălan Mihaiela, Todică Marcela,  Marilena Serte și Lăzău Florin.
În concurs s-au prezentat opt perechi de elevi concurenți care au avut de parcurs șapte probe: prezentarea generală, dicție, dans, perspicacitate, proba la alegere, proba surpriză, proba distractivă ,,Savarina buclucașă".
Pentru prestația deosebită a  concurenților, juriul a hotărât la final, ca fiecare participant să fie premiat, dar cu toate acestea câștigătorii acestui concurs, în calitate de Miss și Mister Boboc au fost: Sferle Delia, clasa a IX-a F și Onuc Codruț, a IX-a D.
Ca și invitați de onoare ai evenimentului care au interpretat diferite melodii, între probele de concurs, au fost: eleva Șumălan  Maria, clasa a IX-a C, de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu", de la Lic. Teh. Spec. Nr. 1, elevul Farcaș Atilla Roli a XI-a F, Silaghi Iuliana a X-a C, Bărburaș Alexandra a X-a H, Mălan Patricia a X-a A, Mălan Denisa a X-a A Rotar Andrea a X-a C.
După concurs toți cei prezenți s-au putut bucura pe ringul de dans al discotecii bobocilor.  
Prof. Șumălan Mihaiela,
consilier educativ
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Balul bobocilor la Liceul Tehnologic Special Nr. 1 Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 iulie 2020