Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

The Magic Toymaker - toys and games

Vineri, la Agora

The Magic Toymaker - toys and games

Mădă și Ana, două dăscălițe cu har, una de la Agora, cealaltă din Lăzăreni, una mascată, cealaltă nemachiată, au făcut vineri (24 noiembrie 2017) Legea în Agora, sucind și răsucind mintea puțină pe care pot s-o aibă niște îngerași de șase - șapte ani, vorbind în limba lui Shakespeare.

Ce poți să îți dorești mai mult decât să vezi cum, în urma muncii depuse, roadele nu întârzie să apară?
Acest lucru s-a întâmplat și la Școala Gimnazială Internațională Agora, vineri (24.11.2017), când părinții elevilor din clasa I au fost invitați să vadă o mică parte din efortul copiilor lor, depus pe parcursul a câtorva săptămâni.
Tema noastră a fost una specifică vârstei ,,The Magic Toymaker - toys and games". Misiunea noastră a fost aceea de a-l ajuta pe Toymaker să ajungă la noi, toată activitatea desfășurându-se sub masca unui joc. Pentru a putea trece de primul nivel al jocului, sarcina elevilor a fost să răspundă corect la întrebări, pe baza celor învățate pe parcursul unit-ului. Cu fiecare răspuns corect Toymaker era cu un pas mai aproape de școala noastră. Al doilea nivel, puțin mai complicat, a constat în punerea în scenă de către copii a poveștii îndrăgitului nostru ursuleț Teddy. Jocul a necesitat efort și concentrare din partea elevilor, însă recompensa a fost pe măsură. Toymaker a ajuns la noi, aducându-ne voie bună și câteva cadouri.
Având în vedere faptul că toată activitatea s-a desfășurat în limba engleză nu pot să spun decât că avem niște elevi minunați de care sunt mândră. Nu pot să descriu în cuvinte mulțumirea pe care o simt când văd pe chipurile elevilor mei o fericire pură, adevărată.
Prof. Beatrix-Mădălina Tuș
 
Senzațional!
Fiind concentrată asupra activității și asupra elevilor, Mădă, poate nu ai reușit să vezi și să simți toate gesturile și reacția copiilor și a părinților, dar aparatul foto, prietenul nostru cel mai sincer și mai fidel, a surprins psihologia, a descifrat trăirile... Privește imaginile și studiază reacțiile lor sincere, spontane, fără nicio regizare sau fără intervenția unei mâini nevăzute.
Ați fost superbi, cu toții, copii, părinți, dar și tu, un vrăjitor și un maestru pedagog și psiholog, înzestrată cu darul comunicării și al modelării caracterelor!
(Ovi)
Pentru mai multe poze (50 de poze), accesați Galeria foto: The Magic Toymaker - toys and games.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019