Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Moș Crăciun astronaut”

În curând, va veni spre noi

„Moș Crăciun astronaut”

...”călătoria printre stele este atractivă pentru orice copil. Copii sau adulți suntem fascinați deopotrivă de tainele Universului în care trăim. Iar miracolul Crăciunului amplifică aceste taine.
Ne-am gândit că în călătoria cu Moș Crăciun, devenit astronaut, într-o navetă spațială, copiii vor fi însoțiți de părinți sau de bunici și astfel, temele propuse de noi pentru fiecare seară (între 6 și 24 decembrie) vor prilejui un timp de joacă al copilului împreună cu un părinte sau un bunic, sporind magia sărbătorilor de iarnă.

Prin cartea noastră, dorim să oferim și o sugestie copiilor: de a folosi util sursa inepuizabilă de informare – Internetul – pentru a afla lucruri interesante despre Soare, planete, stele și comete.
Nu toți copiii care vor parcurge temele acestei cărți vor deveni astronauți. Dar imaginația lor poate să zboare spre stele, iar visele lor pot fi cutezătoare și luminoase”.
Am citat din „Cuvânt înainte”, dând voie autorilor să-și expună motivele și intențiile ...
Așadar, vorbim despre cartea („Moș Crăciun astronaut”) fantastic de incitantă pe care ne-o propune Dorina Szatmari, profesoara de matematică de la Școala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” din Oradea, profesoară despre care noi am mai scris în atâtea rânduri, dascăl cu vocație și chemare, pedagog între pedagogi și un prieten drag copiilor.
Cartea e pe cale să apără zilele acestea, și am dorit să o semnalăm chiar și fără acordul doamnei profesoare.
Speram să nu se supere că am luat-o prin surprindere...
Pentru azi, doar atât! (Ovi cel Neastâmpărat)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020