Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Săptămâna Educației Globale la Școala ,,Oltea Doamna”

În perioada 18-26 noiembrie

Săptămâna Educației Globale la Școala ,,Oltea Doamna”

În cadrul Săptămânii Educației Globale, noi, dintre cei mai mici cetățeni europeni, ne străduim să ne cunoaștem drepturile ca și copii, rolul nostru în lume și să înțelegem cum funcționează societatea în care trăim, care sunt legile după care funcționează și ce reprezintă pentru noi Uniunea Europeană, structurile și modul lor de funcționare, totul la nivelul nostru de înțelegere.

„Lumea mea (care) depinde de noi!"
Invitatul nostru special a fost doamna inspector școlar Daniela Sopota. Astfel am aflat că ,,Programul european Educaţia Globală vizează dezvoltarea, întărirea şi susţinerea strategiilor de implementare a educaţiei globale şi de formare a capacităţii de dezvoltare a acesteia, prin intermediul instituţiilor şi practicienilor din domeniul educaţiei atât din zona formală, cât şi nonformală. Tema aleasă pentru Săptămâna Educaţiei Globale 2017 este „Lumea mea, depinde de noi!"
Noi, am concretizat cele înțelese prin desene liber alese, în care fiecare a încercat să-și exprime propriile percepții și idei legate de drepturile copilului.
Prof. Laura Ienei
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Săptămâna Educației Globale la Școala ,,Oltea Doamna”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019