Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea a obţinut Premiul de Excelenţă pentru proiectul Erasmus+ Motivating and Meaningful Education

Miercuri, la București, la a V-a ediție a Galei Edumanager

Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea a obţinut Premiul de Excelenţă pentru proiectul Erasmus+ Motivating and Meaningful Education

Miercuri, la București, la a V-a ediție a Galei Manager, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea a obţinut Premiul de Excelenţă pentru proiectul Erasmus+ Motivating and Meaningful Education, înscris la Categoria „Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene"/Învățământ Preuniversitar.

La eveniment, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea a fost reprezentat de prof. Marinela Filip, director adjunct al instituției.
Proiectul premiat a avut ca scop stoparea abandonului școlar  prin reorganizarea didacticii și a clasei având la bază strategia  a 7 principii educaționale care vin în întâmpinarea unei mai bune dezvoltări a abilităților secolului 21 și facilitarea procesului de învățare  prin implicarea activă a comunității.
Beneficiarii acestui proiect au fost în primul rând profesorii și implicit elevii, ca indici de evaluare, și de asemenea mediul local educațional prin implicarea directă în activitățile educaționale la nivel local al ONG-urilor, asociațiilor și al instituțiilor locale.
Întâlnirile au avut ca scop introducerea și dezvoltarea conceptului de ,,comunitate de practică", a indicatorilor de calitate la nivelul sistemului educațional și identificarea modalităților  lor de abordare, prezentarea noilor principii educaționale și a metodelor de adaptabilitate la diferitele sisteme educaționale din țările participante Olanda, Bulgaria, Estonia și România.
http://www.edumanager.ro/cele-mai-importante-proiecte-din-invatamantul-romanesc-au-fost-evidentiate-in-cadrul-galei-edumanager-ro/
Extras din catalogul proiectelor premiate
Categoria ,,Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene"
Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" Oradea - Proiectul Erasmus + Motivating and Meaningful Education
Liceul ,,Alexandru cel Bun" Botoșani - Proiectul Erasmus ,,Learning for Life"
Școala Gimnazială ,,Zaharia Stancu", Municipiul Roșiorii de VedeProiectul Erasmus+ ,,Motivație prin schimbare"
Colegiul Economic ,,Francesco Saverio Nitti" Timișoara - Proiectul Erasmus + ,,Competențe pentru piața muncii"
Liceul Tehnologic Special Nr. 3 București - proiectul Erasmus+ ,,Bucătari pricepuți - specializați în arta culinară grecească". (M.F.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea a obţinut Premiul de Excelenţă pentru proiectul  Erasmus+ Motivating and Meaningful Education.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 13 august 2020