Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concert extraordinar de colinde cu Ștefan Hrușcă, la ERA Park Oradea

Deschide ușa, creștine!

Concert extraordinar de colinde cu Ștefan Hrușcă, la ERA Park Oradea

ERA Park pășește în magia sărbătorilor de iarnă cu un concert extraordinar de colinde, susținut de solistul Ștefan Hrușcă! Mult îndrăgitul „Vestitor al Crăciunului" vine la Oradea joi, 7 decembrie 2017.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 19, sub cupola centrului comercial, și, așa cum și-a obișnuit deja fanii orădeni, artistul promite din nou un concert de zile mari.
„Deschide ușa, creștine!", „Afară ninge liniștit", „O, ce veste minunată", „Aseară pe-nserate" sunt doar câteva dintre colindele tradiționale ce vor fi interpretate de Ștefan Hrușcă la Oradea.
Cu toate că de aproape 27 de ani trăiește în Canada, Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai iubiţi artiști în România, el devenind extrem de popular în special la final de an, când colindele sale însoțesc spiritul sărbătorilor.
Pentru ca vizibilitatea să fie cât mai bună la concertul susținut la ERA Park, organizatorii vor monta și un ecran de mari dimensiuni.
Bineînțeles, intrarea va fi liberă, ca de fiecare dată, pentru toată lumea.
Pregătiți-vă, deci, să ne fiți alături în seara magică a colindelor româneşti!
Vă așteptăm cu drag!
Andrea Stan
 
Mulțumim, Andrea!
Mulțumim, Andrea, pentru vestea pe care ne-o dai. Voi îl aduceți an de an pe Hrușcă în mijlocul orădenilor. Colindele sale ne bucură enorm, ne aduc și ne fac sărbătorile binecuvântate! (Ovi Dan)

Trimite email

mari, 23 octombrie 2018