Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O masă caldă pentru oamenii fără adăpost și pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe

În luna decembrie, femeile liberale din Oradea oferă

O masă caldă pentru oamenii fără adăpost și pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe

Organizația municipală a femeilor liberale din Oradea organizează luna aceasta acțiuni caritabile prin care oferă o masă caldă persoanelor fără adăpost din oraș.

În cursul zilei de marți, 5 decembrie 2017, în Ajun de Moș Nicolae, femeile liberale în frunte cu Camelia Buhaș, președintele organizației  OFL Oradea, au împărțit 50 de pachete constând în mâncare caldă pentru oamenii nevoiași pe care i-au găsit pe stradă și celor de la Adăpostul de noapte de pe Strada Gutenberg.
Membrele OFL Oradea și-au propus să distribuie mâncare caldă în fiecare zi de vineri din luna decembrie, pentru a ajuta un număr cât mai mare de persoane necăjite și fără adăpost.
Tot în cursul lunii decembrie, organizația municipală de femei a PNL Oradea va cumpăra și distribui alimente unor familii cu copii care se confruntă cu probleme mari de sănătate și care trec prin perioade grele. (A.G.S.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: O masă caldă pentru oamenii fără adăpost și pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!