Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătorirea Zilei naționale la școala din Nojorid

Vineri, în sala de sport, iar luni, la Oradea

Sărbătorirea Zilei naționale la școala din Nojorid

La Școala cu clasele I-VIII din Nojorid, Ziua națională a României a fost sărbătorită, vineri (28 noiembrie 2008), în sala de sport, printr-o evocare și un program artistic, iar luni, elevii claselor I, a III-a și a IV-a (însoțiți de inst. Nicoleta Vrăbieș și Ramona Imre) au participat la manifestările organizate, la Oradea, de Primăria Oradea și Centrul Militar din Oradea.

 În deschiderea manifestării din sala de sport, profesorul de istorie, dl Mihai Pop, directorul școlii, a prezentat semnificația actului istoric de la1 Decembrie 1918, de la care se împlinesc, iată, 90 de ani.
Programul artistic ce a urmat a cuprins versuri și cântece adecvate momentului, fiind coordonat de prof. Ioan Fluieraș. La final, artiștii și spectatorii și-au dat mâinile, dansând Hora Unirii.
Elevii claselor I, a III-a și a IV-a (însoțiți de inst. Nicoleta Vrăbieș și Ramona Imre) și-au propus să participe, luni, la manifestările organizate, la Oradea, de Primăria Oradea și Centrul Militar. Pentru acest eveniment, elevii claselor primare au confecționat stegulețe tricolore pe care le-au purtat cu mândrie.
Defilarea armatei prin fața lor a avut un impact deosebit, ca și programul artistic care a urmat (în special, programul prezentat de corul veteranilor), elevii noștri trăind astfel momente înălțătoare. (N.V.)  

Trimite email

luni, 19 august 2019