Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cincisprezece premii I din 19, la Lumina Math, ediția a XXI-a

La clasa a IV-a B, de la Școala Gimnazială ,,Dacia” din Oradea

Cincisprezece premii I din 19, la Lumina Math, ediția a XXI-a

La Concursul Național de Matematică Lumina Math 2017 - ediția a XXI-a, elevii doamnei profesor Diana Zlibuț au repurtat o nouă și strălucitoare victorie în lupta cu ei înșiși. La această ediție, 15 elevi s-au clasat pe cea mai înaltă treaptă, obținând premiul I, trei elevi - premiul II și un elev - premiul III.

Etapa scrisă s-a desfășurat în data de 25 noiembrie 2017 la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu" din Oradea. De remarcat că toți cei 19 elevi din clasa a IV-a B care au participat, toți s-au întors cu laurii victoriei.
Apelând  la memoria și istoria OviDan, expuse la vedere, pe școli, la fiecare școală, dând filele înapoi, vom constata cu bucurie, că aceiași copii, în 2016 (în 26 noiembrie 2016), pe când erau în clasa a III-a B, la același concurs, au obținut următoarele rezultate ( la Lumina Math): 19 premii și mențiuni din care: opt premii I, cinci premii II, două premii III și patru mențiuni.
Iar pe când erau în clasa a II-a, la prima lor participare la Lumina Math (în 5 decembrie 2015), elevii doamnei profesor Diana Zlibuț porneau cu dreptul în competiția națională, obținând: 15 premii și mențiuni, din care, două premii I, nouă premii II, două premii III și două mențiuni.
Prin comparație, putem conchide că acești copii minunați au crescut de la un an la altul și în ceea ce privește această competiție națională, în sensul că tot mai mulți au reușit să urce în clasamentul personal și în topul clasei .
Felicitându-i pentru acest uriaș succes național, să-i cunoaștem pe artizanii victoriei din 2017!
15 premii întâi
Cele 15 premii întâi au fost cucerite în acest an de: Șereș Albert -  97p, Zdrehuș Adrian - 94,5p, Morozan David - 94p, Iova Casian - 94p, Danșa Daria - 92p, Curț Lavinia - 91p, Fetea Vlad - 91p, Ardelean Luca - 88,5p, Nagy Andrea - 88,5p, Nagy Alexandra  - 86p, Constăngioară Ema - 85,5p, Madi Mihai - 85,5p, Cocoș Raluca - 84p, Băcioiu Bianca - 83,5p și Curș Diana - 83,5p.
Trei premii  II
Trei elevi au obținut premii II: Ștefan Georgiana  - 75,5p, Cighir Raul  - 71p, Timiș Elena - 70,5p.
Un premiu III
Cu cele 68, 5 puncte, Ciortan Claudiu și-a adjudecat premiul III.
Dragi copii, stimați părinți și cadre didactice, nu trebuie să fii între cei care poartă pe umeri ,,povara" unor asemenea rezultate meritorii ca să te bucuri sincer la aflarea lor. Aceasta înseamnă că acești copii și părinți au făcut sacrificii și și-au canalizat energiile, voința, răbdarea și dăruirea, au ascultat de distinsul și îndrăgitul prieten drag de la catedră, care le-a cerut mobilizare, ascultare și dăruire. Numai în echipă, împreună, dascăl, copil și părinte, se poate cuceri Everestul cunoașterii. Desigur că lesne se poate ajunge și la eșec, din varii motive, din neatenție, îngâmfare, din motive de sănătate sau chiar din lipsă de concentrare sau din emoții excesive...
Un lucru este cert: munca motivată și susținută de dăruire aduce și rezultate, iar succesul naște succese!
Felicitări, doamnă profesor Diana Zlibuț!
Felicitări, dragi copii minunați și isteți!
Felicitări, stimați părinți fericiți!
Moise-Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cincisprezece premii I din 19, la Lumina Math, ediția a XXI-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019