Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Miercuri,

Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune anunță că programul Târgului de Crăciun din acest an se va îmbogăți cu participarea unei noi trupe.

Este vorba de trupa Iris, care anul acesta împlinește 40 de ani și cu această ocazie  organizează un turneu prin țară, turneu în care au inclus și Oradea. 
,,Ne bucurăm că avem încă o trupă importantă care va concerta în cadrul Târgului de Crăciun și le mulțumim pentru cadoul pe care vin să îl facă orădenilor", a spus directorul APTOR, dl. Mihai Jurca.
Concertul trupei IRIS este programat pentru săptămâna viitoare, respectiv pentru miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.30, pe scena amenajată în Piața Unirii. Durata concertului va fi de 60 de minute. 
,,Luna decembrie este o lună a cadourilor și a surprizelor, de aceea și trupa IRIS a dorit să își surprindă fanii în felul pe care îl știe cel mai bine: cu un concert! Astfel ne-am gândit ca în perioada Sărbătorilor de Crăciun să concertăm fără să fim prezenți pe afiș! De la începutul lunii noiembrie am încercat acest experiment și am fost primiți cu entuziasm în mai multe orașe. Considerăm că un show live reprezintă cadoul muzical perfect pentru toți prietenii din țară. Așa că și la Oradea am luat hotărârea de a nu fi prezenți pe afiș și nici în programul evenimentului, dar să fim prezenți pe scenă cu un concert marca IRIS", spune managerul trupei IRIS, Sebastian Hedea. (B.P.)

Trimite email

vineri, 21 februarie 2020