Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Zâna măseluță” - prima activitate din cadrul proiectului

Am implementat un nou proiect E-Twinning cu școli din Turcia și Grecia

,,Zâna măseluță” - prima activitate din cadrul proiectului

Pe 10 aprilie (2017), prezentând Prognoza meteo (glumim, pentru că noi nu ne ocupăm cu așa ceva), scriam că la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna", ,,plouă" cu activități eco, dată fiind ritmicitatea desfășurării lor la nivel de școală, o adevărată ,,febră" eco generalizată și molipsitoare, care s-a luat de la o clasă la alta.

Tot în articolul respectiv mai scriam că ,,În cadrul proiectului Eco-școala, am început o colaborare foarte frumoasă cu elevii unei școli din Macedonia, St. Kliment Ohridski, Bitola (activități E-twinning); elevii clasei pregătitoare D, ai dnei prof. Ienei-David Laura, împreună cu colegii mai mari din clasa dnei prof. Morlocan Luciana, au ieșit în curtea școlii și au plantat panseluțe multicolore. În același timp, colegii și partenerii noștri din Macedonia au plantat și ei panseluțe, coordonați de colega și prietena noastră profesor Snezana Stojanova".
Prima activitate: ,,Zâna măseluță"
Acum vă dăm o altă veste (o știre tot de o mie de puncte): Am implementat un nou proiect E-Twinning cu două școli din Turcia și Grecia, intitulat ,,Healthy Healing Minds". Ba chiar am și desfășurat prima activitate din cadrul proiectului, intitulată ,,Zâna măseluță".
Dna doctor stomatolog Călinescu Delia ne-a demonstrat tehnica periajului corect pe ,,manechinul Johnny". Am discutat despre importanța respectării regulilor de igienă dentară, iar din partea companiei Colgate am primit cadou pentru fiecare copil câte o pastă de dinți. Un dar binevenit oferit copiilor în Luna cadourilor, pentru a aplica corect și rapid ceea ce am învățat legat de îngrijirea dințișorilor și pentru a ne forma de mici priceperi și deprinderi sănătoase care mai târziu să se convertească în obișnuința de a ne îngriji și de acest aspect al sănătății noastre orale.
Prof. Laura Ienei-David
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Zâna măseluță” - prima activitate din cadrul proiectului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019