Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ieri, inspectorii școlari au primit zece grupuri de colindători

Cu colindul la Inspectoratul Școlar

Ieri, inspectorii școlari au primit zece grupuri de colindători

De luni, colindătorii o țin întruna cu colindatul la ,,Împărăție", a se citi la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, după cum aveam să aflăm, ieri, de la doamna inspector școlar Daniela Sopota.

Ieri (joi, 21 decembrie 2017), potrivit planificării întocmite, în sala festivă a Inspectoratului Școlar au colindat elevi și preșcolari de la 10 unități de învățământ din Oradea și județul Bihor. Ei au reprezentat Colegiul Național ,,Iosif Vulcan", Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu", Școala Gimnazială Internațională Agora, Școala Gimnazială Nr. 1 din Buntești, Grădinița Nr. 54, Liceul Tehnologic Sanitar ,,Vasile Voiculescu", Liceul Teoretic din Borod, Liceul de Arte, Școala Gimnazială din Spinuș și Școala Gimnazială din Balc.
După ora 11.00, i-am ascultat și noi colindând pe elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Agora, pe cei din Buntești și pe preșcolarii Grădiniței Nr. 54.
Fiecare cu repertoriul și cu farmecul său.
Cei din Buntești s-au detașat prin ținuta lor aparte, fiind îmbrăcați în costume populare tradiționale, acompaniați la chitară de dl profesor de muzică Vasile Buhaș. Ei au fost însoțiți și de doamna profesor de religie Sorina Racu.
Gazdele au răsplătit colindătorii cu dulciuri și s-au pozat cu ei în fața Bradului școlar (din ,,Casa școlilor"), împodobit cu globuri personalizate cu numele școlilor de la care au fost primite, școli din Oradea și județ. Cadrelor didactice însoțitoare, doamna  inspector Daniela Sopota le-a înmânat câte o diplomă de participare.
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (78 de poze), accesați Galeria foto: Ieri, inspectorii școlari au primit zece grupuri de colindători.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

mari, 18 iunie 2019