Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Primiți cu colinda?

De la la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan” din Vașcău

Primiți cu colinda?

Miercuri, 20.12.2017, la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan" din Vașcău s-a desfășurat programul artistic în cinstea lui Moș Crăciun.

Însoțit de dna director, prof. Laza Liliana, Moș Crăciun și-a făcut apariția în CDI pe muzica interpretată de cadrele didactice ale școlii și în aplauzele copiilor și părinților participanți.
În cinstea Moșului, elevii au pregătit scenete, colinde și poezii.
Clasa pregătitoare, sub coordonarea prof. Laslău Cătălin, a pregătit o scenetă, obținând aplauze și felicitări de la public.
Clasele I-IV, coordonate de prof. Haidu Romana (cls. I), prof. Laza-Matiuța Lenuța (cls. a II-a), prof. Plisco Florentina (cls. a III-a) și prof. Bodean Ioana (cls. a IV-a) au prezentat un montaj literar-muzical aplaudat îndelung de auditoriu.
Grupul vocal al gimnaziștilor a interpretat câteva colinde în acompaniamentul la chitară al prof. Ifrim Carmen. Aplauzele furtunoase au confirmat talentul interpreților și entuziasmul ascultătorilor, fie ei elevi, cadre didactice sau părinți.
Moș Crăciun și-a exprimat încântarea, afirmând că este cea mai frumoasă activitate la care a participat. Drept mulțumire, a invitat copiii la o ședință foto lângă bradul împodobit.
Prin grija Consiliului Local și a Primăriei orașului Vașcău, toți copiii școlii au primit cadouri consistente.
Și anul acesta, consilierul educativ, prof. Tanko Anca, a felicitat participanții la serbare.
Director,
prof. Laza Liliana
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Primiți cu colinda?

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)