Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Primiți cu colinda?

De la la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan” din Vașcău

Primiți cu colinda?

Miercuri, 20.12.2017, la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bogdan" din Vașcău s-a desfășurat programul artistic în cinstea lui Moș Crăciun.

Însoțit de dna director, prof. Laza Liliana, Moș Crăciun și-a făcut apariția în CDI pe muzica interpretată de cadrele didactice ale școlii și în aplauzele copiilor și părinților participanți.
În cinstea Moșului, elevii au pregătit scenete, colinde și poezii.
Clasa pregătitoare, sub coordonarea prof. Laslău Cătălin, a pregătit o scenetă, obținând aplauze și felicitări de la public.
Clasele I-IV, coordonate de prof. Haidu Romana (cls. I), prof. Laza-Matiuța Lenuța (cls. a II-a), prof. Plisco Florentina (cls. a III-a) și prof. Bodean Ioana (cls. a IV-a) au prezentat un montaj literar-muzical aplaudat îndelung de auditoriu.
Grupul vocal al gimnaziștilor a interpretat câteva colinde în acompaniamentul la chitară al prof. Ifrim Carmen. Aplauzele furtunoase au confirmat talentul interpreților și entuziasmul ascultătorilor, fie ei elevi, cadre didactice sau părinți.
Moș Crăciun și-a exprimat încântarea, afirmând că este cea mai frumoasă activitate la care a participat. Drept mulțumire, a invitat copiii la o ședință foto lângă bradul împodobit.
Prin grija Consiliului Local și a Primăriei orașului Vașcău, toți copiii școlii au primit cadouri consistente.
Și anul acesta, consilierul educativ, prof. Tanko Anca, a felicitat participanții la serbare.
Director,
prof. Laza Liliana
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Primiți cu colinda?

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 10 decembrie 2019