Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dorim să mulțumim sponsorului nostru S.C. ,,Plastor” S.A. pentru cabinetul de informatică pe care ni l-a dăruit

Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Crăciunului și Anul Nou

Dorim să mulțumim sponsorului nostru S.C. ,,Plastor” S.A. pentru cabinetul de informatică pe care ni l-a dăruit

Astăzi, în sfântă zi de Crăciun (25 decembrie 2017), ținem să mulțumim public sponsorului nostru, S.C. ,,Plastor" S.A., care, în 20 septembrie 2017, ne-a dotat școala (Școala Gimnazială ,,Ioan Slavici" din Oradea - n.n.) cu un cabinet de informatică, cu toate cele necesare, de la A la Z, din temelii, cum se spune, pornind de la o sală obișnuită de clasă, fără mobilier și fără cablajul necesar...

Prin intermediul imaginilor retrăim momentele din acea zi de miercuri, 20 septembrie, când conducerea Școlii Gimnaziale ,,Ioan Slavici" din Oradea, în calitate de beneficiar, și conducerea Societății Comerciale ,,Plastor" S.A., în calitate de sponsor, au inaugurat un cabinet de informatică la Școala Gimnazială ,,Ioan Slavici".
Panglica inaugurală a fost tăiată de către directorul școlii, doamna profesor Brândușa Buzulică, respectiv de către directorul general al S.C. ,,Plastor" S.A., domnul Ioan Sereș.
La eveniment au mai participat membri ai consiliilor de administrație, precum și doamna inspector școlar Diana Popa, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, alți reprezentanți ai beneficiarilor și ai firmei care a onorat contractul de sponsorizare.
Dintru început doamna director Brândușa Buzulică a mulțumit domnului director general, arătându-se încântată de modul neașteptat în care a fost onorat contractul de sponsorizare. Bucuria lucrului bine făcut și satisfacția pentru cabinetul de informatică au fost exprimate și de alți vorbitori, din partea Consiliului de administrație al școlii, de doamna profesor de informatică Florica Ciontoș și de dna prof. Cristița Luca, lider de sindicat și responsabil de proiecte și programe, iar din partea firmei ,,Plastor" a mai vorbit punctual doamna Elena Sabău, reprezentant al Asociației umanitare ,,Safir", de față fiind din partea S.C. ,,Plastor" S.A. și alți membri ai echipei: directorul economic, doamna Florina Covaciu, dna Ilona Ungureanu, membru în Consiliul de administrație, dl Florian Negrău, șef serviciu IT, dl Marian Chilba, șef serviciu Mentenanță și dl Cătălin Oșvat, de la serviciul Marketing. Beneficiarii cabinetului de informatică au mai fost reprezentați și de alți profesori, membri ai Consiliului de administrație: doamna profesor Mălan Katalin, director adjunct, dna prof. Daniela Chiper - consilier educativ, dna prof. Mihaela Boloș și dl Grigore Morar, consilier local, membru în Consiliul de administrație al școlii.
Mulțumirile și felicitările noastre de Crăciun și Anul Nou se îndreaptă spre distinsul director general, domnul Ioan Sereș și către echipa domniei sale. Fie ca bunul Dumnezeu să sporească avuția S.C. ,,Plastor" S.A., să înzecească sumele cheltuite pentru dotarea școlii noastre cu acest superb cabinet de informatică.
Cu prețuire,
Director,
prof. Brândușa Buzulică

Trimite email

sâmbătă, 4 iulie 2020